Ale!

Murad Daily Cleansing Foam puhdistusvaahto

Original price was: 43,20 €.Current price is: 20,00 €.

Varastossa

Kuvaus

Miellyttävän pehmeä puhdistusvaahto, joka tehokkaasti puhdistaa ihon samalla kun antaa energiaa. Ihosta tulee hehkeä ja todella puhtaan tuntuinen olematta kuiva tai kireä. Sopii erinomaisesti normaalille-, seka- ja rasvaiselle iholle – nuorelle ja aikuiselle.

Muradin ihonhoitofilosofian mukaan oikea resepti normaali- ja sekaihoiselle on huokosten puhdistaminen ja tukkeumien ennaltaehkäiseminen. Elämäntapamme kuluttaa ihon energiaamme ja siitä tulee helposti harmaa ja eloton. Siksi Dr. Murad onkin kehittänyt energisoivan granaattiomenanuutteen, jota löytyy pinkistä Pore Reform -tuotelinjasta. Tuotteet tuovat soluihin tarpeeksi energiaa, jotta ne pystyvät toimimaan optimaalisesti. Päivä päivältä ihohuokoset ovat puhtaammat ja liiallinen talintuotanto tasapainottuu.

– Taikapähkinäuute supistaa laajentuneita ihohuokosia kuivattamatta
– Energizing Pomegranate Complex™ -yhdiste sisältää granaattiomena- ja Artemia Salina-uutteita, jotka tuovat iholleenergiaa ja elinvoimaa. Granaattiomena on tehokas antioksidantti, joka samalla suojaa että hoitaa ihoa.

US PATENT 6,630,163

KÄYTTÖ: Levitä 1 pumppaus tuotetta kostutetuille kasvoille ja kaulalle aamuin illoin. Huuhtele lämpimällä vedellä ja viimeistele Murad – hoitotuoteilla.