Out of Stock

Caudalie Crushed Cabernet Scrub, ylellinen vartalokuorinta

47,65 

SKU: 780088 Kategoriat: , , ,

Varasto loppu

Kuvaus

Mikroverenkiertoa stimuloiva, herkullinen sokerivartalokuorinta, joka on edelleenkin käytössä Caudalíen viinitilan Spassa Ranskassa ja ympäri maailman Caudalíe -hoitoloissa.

Kuorinta on 100% luonnollinen sisältäen mm. murskattuja viinirypäleiden siemeniä, hunajaa ja kuutta ihoa hellivää eteeristä öljyä. Tuoksuna herkullinen ja energisoiva yhdistelmä sitruunaa, sitruunaruohoa, rosmariinia ja katajanmarjaa.

KÄYTTÖ: Levitä kuorinta kostealle iholle suihkussa ja hiero kiinteytettäviin alueisiin alhaalta sääristä ylöspäin. Hiero ihoa pyörivin liikkein. Tee kuorinta rauhallisesti, jotta öljyt imeytyvät ihoon. Käytä kuorintaa kahdesti viikossa. Parhaat tulokset saat käyttämällä kuorinnan jälkeen kostealle iholle kiinteyttävää Caudalíe Contouring Concentrate -öljytiivistettä.

Lisää vaikutusta vielä nauttimalla aineenvaihduntaa vilkastuttavaa ja detoxoivaa sarjan Organic Herbal Tea -teetä päivittäin tai kuuriluontoisesti.

CAU= 0% parabeeneja, mineraaliöljyjä, eläinkunnasta saatavia raaka-aineita, natriumlauryylisulfaattia ja phenoxyetanolia