Ale!

Caudalie Premier Cru The Eye Cream, ylellinen silmänympärysvoide

65,00 

Varastossa

Kuvaus

SARJAN BESTSELLER – SILMÄNYMPÄRYSVOIDE!
Sarjan ylellisimmässä silmänympärysvoiteessa on kaikki Caudalíen patentoimat tehoaineet, yhdessä ja samassa tuotteessa. Voide kirkastaa tehokkaasti tummaa silmänympärysihoa, sekä kiinteyttää ja siloittaa juonteita. Voiteessa on myös turvotusta laskevia ominaisuuksia.

Ainutlaatuinen koostumus jättää jälkeensä hennon, kuulaan hehkun, joka saa ihon näyttämään terveen nuorekkaalta ja korostaa silmiä kauniisti.

– Viinirypälesakasta uutettu Viniferin-yhdiste on jopa 62x tehokkaampaa kuin perinteinen kosmetiikassa käytettävä C-vitamiini. Lisäksi se on huomattavasti askorbiinihappoa stabiilimpaa. Yhdiste kirkastaa ihoa tehokkaasti ja on täysin luonnollinen, joten se sopii erinomaisesti myös herkälle iholle. Tuote sisältää lisäksi mikrohelmipartikkeleita, jotka saavat silmänympärysihon näyttämään kuulaalta ja levänneeltä.
– Tiesitkö, että viinirypäleiden varret tuottavat Resveratrol-nimistä yhdistettä, joka suojaa ja uudistaa kasvia, jopa niin että se elää 100 vuotiaaksi? Caudalìen tiimi on valjastanut tämän ihmeaineen voiteisiinsa ja seerumiin, jolla näkyvästi liftataan kasvonpiirteitä. Resveratrol stimuloi ihon luonnollista kollageenin- ja elastaanintuotantoa. Voide tekee ihosta näkyvästi sileämmän ja liftaa piirteitä.
– Polyfenolit ovat kasvimaailman tehokkaimpia antioksidantteja, joilla hoidetaan ihoa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan neutraloisoimalla niiden vaikutuksia. Tällaisia ovat mm. UV-valo, ilmansaasteet ja stressi. Polefenoleita saadaan mm. viinirypäleiden siemenistä.
– Ekologinen viinirypälevesi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, sekä on mineraaleista ja antioksidanteista rikasta.
– Vinolevure® on ihon todellinen syväkosteuttaja, joka uutetaan viinirypäleen pinnalla kasvavasta viinihiivasta. Tämä ainesosa vahvistaa ihon immuunisuojaa.

KÄYTTÖ: Aamuin illoin silmien- ja huultenympärysiholle.

CAU= 0% parabeeneja, mineraaliöljyjä, eläinkunnasta saatavia raaka-aineita, natriumlauryylisulfaattia ja phenoxyetanolia