Ale!

Caudalie Premier Cru The Precious Oil, ylellinen kasvoöljy

79,00 

Varastossa

Kuvaus

Kuivaöljy, joka on puoliksi seerumi ja puoliksi öljy. Ravinnerikas öljyseerumi uudistaa ihoa tehokkaasti, palauttaa iholle kosteustasapainon ja heleyttää värisävyä. Koostumus neutralisoi iholta yön aikana vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

Jojoba-, santelipuu- ja hibiskuksenöljyt tuovat iholle pehmeyttä, kaktusöljy puolestaan kirkastaa ihoa ja omaa UV-säteiltä suojaavia vaikutuksia.

Lisäksi tuote sisältää 3 Caudalíen patentoimaa tehoainesosaa:
– Viinirypälesakasta uutettu Viniferin-yhdiste on jopa 62x tehokkaampaa kuin perinteinen kosmetiikassa käytettävä C-vitamiini. Lisäksi se on huomattavasti askorbiinihappoa stabiilimpaa. Yhdiste kirkastaa ihoa tehokkaasti ja hajottaa liiallista pigmenttiä. Se on täysin luonnollinen, joten se sopii erinomaisesti myös herkälle iholle.
– Polyfenolit ovat kasvimaailman tehokkaimpia antioksidantteja, joilla hoidetaan ihoa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan neutraloisoimalla niiden vaikutuksia. Tällaisia ovat mm. UV-valo, ilmansaasteet ja stressi. Polefenoleita saadaan mm. viinirypäleiden siemenistä.
– Tiesitkö, että viinirypäleiden varret tuottavat Resveratrol-nimistä yhdistettä, joka suojaa ja uudistaa kasvia, jopa niin että se elää 100 vuotiaaksi? Caudalìen tiimi on valjastanut tämän ihmeaineen voiteisiinsa ja seerumiin, jolla näkyvästi liftataan kasvonpiirteitä. Resveratrol stimuloi ihon luonnollista kollageenin- ja elastaanintuotantoa. Voide tekee kasvoista sileämmät ja liftaa piirteitä.

KÄYTTÖ: Levitä puhtaalle kasvoille ja kaulalle aamuin ja/tai illoin. Vain neljä tippaa riittää. Hiero öljy huolellisesti ihoon ja viimeistele Premier Cru -hoitovoiteella maksimoidaksesi hoitotulokset.

CAU= 0% parabeeneja, mineraaliöljyjä, eläinkunnasta saatavia raaka-aineita, natriumlauryylisulfaattia ja phenoxyetanolia