Caudalie Premier Cru The Serum, anti-aging booster seerumi

118,00 

Kuvaus

Aivan uudentyyppinen anti-aging tehoseerumi, joka SEITSENKERTAISTAA hoitovoiteen tehon!
Toimii synergiassa Premier Cur -tuotelinjan hoitovoiteiden kanssa.

Vinergy® on uusin Caudalíe -innovaatio, joka palauttaa soluille nuoruutta. Solut alkavat toimia nuorten solujen tavoin ja energiataso nousee jo kahden viikon käytön jälkeen. Ihosta tulee tasasävyisempi, sileämpi ja kiinteämpi*.

Lisäksi seerumi sisältää kaikki sarjan jo aikaisemmin parentoidut tehoyhdisteet:
– Viinirypälesakasta uutettu Viniferin-yhdiste on jopa 62x tehokkaampaa kuin perinteinen kosmetiikassa käytettävä C-vitamiini. Lisäksi se on huomattavasti askorbiinihappoa stabiilimpaa. Yhdiste kirkastaa ihoa tehokkaasti ja on täysin luonnollinen, joten se sopii erinomaisesti myös herkälle iholle.
– Polyfenolit ovat kasvimaailman tehokkaimpia antioksidantteja, joilla hoidetaan ihoa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan neutraloisoimalla niiden vaikutuksia. Tällaisia ovat mm. UV-valo, ilmansaasteet ja stressi. Polefenoleita saadaan mm. viinirypäleiden siemenistä.
– Tiesitkö, että viinirypäleiden varret tuottavat Resveratrol-nimistä yhdistettä, joka suojaa ja uudistaa kasvia, jopa niin että se elää 100 vuotiaaksi? Caudalìen tiimi on valjastanut tämän ihmeaineen voiteisiinsa ja seerumiin, jolla näkyvästi liftataan kasvonpiirteitä. Resveratrol stimuloi ihon luonnollista kollageenin- ja elastaanintuotantoa. Voide tekee kasvoista sileämmät ja liftaa piirteitä.
– Ekologinen viinirypälevesi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, sekä on mineraaleista ja antioksidanteista rikasta.
– Vinolevure® on ihon todellinen syväkosteuttaja, joka uutetaan viinirypäleen pinnalla kasvavasta viinihiivasta. Tämä ainesosa vahvistaa ihon immuunisuojaa.

KÄYTTÖ: Levitä seerumi aamuin illoin puhtaalle kasvoille ja kaulalle. Maksimoi hoitotulos käyttämällä Premier Cru The Cream tai The Rich Cream-hoitovoidetta sekä Premier Cru The Eye Cream -silmänympärysvoidetta.

*Caudalíen teettämissä tutkimuksissa todettiin epidermiksen ylinten kerrosten huomattava siliäminen – vain 4 viikon jälkeen silottumista mitattiin jopa 70% seerumin säännöllisellä käytöllä.
**Kliinisissä testeissä 50 vapaaehtoista koehenkilöä. Koe suoritettu riippumattomassa laboratoriossa, joka on Ranskan terveysministeriön sertifioima.

CAU= 0% parabeeneja, mineraaliöljyjä, eläinkunnasta saatavia raaka-aineita, natriumlauryylisulfaattia ja phenoxyetanolia