Out of Stock

Caudalie Teint Divin Mineral Tinted Moisturizer Medium/Dark, BB voide

36,40 

Varasto loppu

Kuvaus

Hetkessä tasasävyisempi ja silminnähden kauniimpi iho!

Antioksidanteilla ladattu BB-voide, joka on saatavana kahdessa luonnollisessa sävyssä. Medium to dark sopii erinomaisesti keskitummalle ja ruskettuneelle ihonsävylle.

Mineraalit heijastavat kauniisti valoa ja asettuvat luonnollisesti ihon sävyysi sopivaksi. Teint Divin sisältää runsaasti viinirypäleiden polyfenoleja, jotka suojaavat vapaita radikaaleja vastaan.
– Polyfenolit ovat kasvimaailman tehokkaimpia antioksidantteja, joilla hoidetaan ihoa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan neutraloisoimalla niiden vaikutuksia. Tällaisia ovat mm. UV-valo, ilmansaasteet ja stressi. Polyfenoleita saadaan mm. viinirypäleiden siemenistä. Vapaat radikaalit vaikuttavat suuresti ihon ikääntymiseen, jopa 93-prosenttia ihon juonteista aiheutuu niistä.

KÄYTTÖ: Levitä aamuisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Tasoittaa ihon sävyn kevyesti ja korvaa tarvittaessa meikkituotteen. Voidaan käyttää myös meikin alla.

CAU= 0% parabeeneja, mineraaliöljyjä, eläinkunnasta saatavia raaka-aineita, natriumlauryylisulfaattia ja phenoxyetanolia