Ale!

Caudalie VINEACTIV 3-in-1 Moisturizer 24h hoitovoide

39,00 

Kuvaus

VINE[ACTIV] – viinirypäleistä aktiivista suojaa aktiiviselle naiselle!
Aktiiviset elämäntavat altistavat ihon vapaiden radikaalien vaikutukselle. Liikunta ja ulkoilu ovat keholle tärkeitä, mutta iho tarvitsee suojaa sään eri elementtejä ja aurinkoa vastaan, sekä runsaasti antioksidantteja kyetäkseen puolustautumaan. Caudalíe on kehittänyt tähän tarkoitukseen runsaasti polyfenoleita sisältävän tuotelinjan.

– Polyfenolit ovat kasvimaailman tehokkaimpia antioksidantteja, joilla hoidetaan ihoa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan neutraloisoimalla niiden vaikutuksia. Tällaisia ovat mm. UV-valo, ilmansaasteet ja stressi. Polyfenoleita saadaan mm. viinirypäleiden siemenistä.

Tämä 24h kosteuttava hoitovoide silottaa ja heleyttää ihoa. Erinomainen valinta kaupunkilaiselle tai aktiivisesti ulkoilevalle. Voide on kuin karatepotku stressille ja saasteille. Iho on 8 tuntia suojassa ja päivä päivältä hehkeämpi ja raikkaampi.

KÄYTTÖ: Aamuin illoin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Tehosta vaikutusta käyttämällä saman tuotelinjan seerumia, silmänympärysvoidetta sekä yö-öljyä.

CAU= 0% parabeeneja, mineraaliöljyjä, eläinkunnasta saatavia raaka-aineita, natriumlauryylisulfaattia ja phenoxyetanolia