Ale!

Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence, kirkastava kauneusvesi

35,00 

Kuvaus

Pullollinen pumpulia sydämelle ja valoa kasvoille!
Aasialaisen ihonhoidon lahja meille eurooppalaisille on kuulas ja heleä iho. Täydellisyyteen pyrkiminen on heillä verissä ja eurooppalaiseen ihonhoitorutiiniin onkin nyt tullut mukaan yksi uusi askel, jota ei pidä ohittaa; essence eli suomalaisittain kauneusvesi.

Seerumimainen teho nestemäisessä muodossa kirkastaa ja vaalentaa ihoa antamalla kuulautta, tasaisemman värisävyn ja täydellisen kosteutuksen. Valkoisen pionin uute yhdistettynä glykolihappoon kirkastaa ihoa tehokkaasti. Viinirypälevesi tuo iholle kaivattuja antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapaita radikaaleja vastaan.

Sisältää myös sarjan patentoimaa Viniferine-uutetta, joka on tutkitusti jopa 62x perinteistä, kosmetiikassa käytettyä C-vitamiinia tehokkaampaa. Uutetta saadaan viinirypälesakasta. Säännöllisellä käytöllä ihonsävy kirkastuu, solunuudistus stimuloituu ja ilme heleytyy.

KÄYTTÖ: Kahdesti päivässä puhdistuksen ja kasvoveden käytön jälkeen. Kauneusveden paikka ihonhoitorutiinissa on ennen seerumia. Levitä tuotetta vanulapulla sivellen kasvoille tai kaada pieni määrä tuotetta käsiin ja hiero kasvoille ja kaulalle. Viimeistele hoitoulos Caudalíen kirkastavalla Vinoperfect Radiance Serum:lla sekä saman tuotelinjan päivä- ja yövoitella.

CAU= 0% parabeeneja, mineraaliöljyjä, eläinkunnasta saatavia raaka-aineita, natriumlauryylisulfaattia ja phenoxyetanolia