Ale!

Murad Advanced Active Radiance® Serum tehoseerumi pigmenttimuutoksille

79,00 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Nopeavaikutteinen C-vitamiiniseerumi, joka neutralisoi auringon aiheuttamia vaurioita iholla. Stimuloi solunuudistusta ja suojaa ihoa tehokkaasti vapaita radikaaleja vastaan. Erinomainen iholle, jossa ilmenee pigmenttitummentumia, melasmaa tai sameutta ja/tai juonteita.

Pigmenttimuutokset ovat selvää seurausta liiallisesta UVA- / UVB-säteilystä ja todistetusti vanhentavat ulkonäköämme. Tämä seerumi sekä ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä, kuin myös silottaa jo olemassa olevia juonteita. Palauttaa iholle nuorekasta, tasaista sävyä ja vahvistaa ihon omaa kollageenituotantoa.

– Todellinen ihon energialataus sisältää Muradin patentoimaa Resilient-C Complexia, joka sisältää kolmea eri C-vitamiinin muotoa. Yhdiste on jopa 50 kertaa tehokkaampaa kuin perinteinen, kosmetiikassa käytettävä C-vitamiini. Lisäksi se on erittäin stabiili, mikä tarkoittaa, että tuote säilyy huipputehokkaana pakkauksen viimeiseen pisaraan saakka.
– Hexapeptidi-2 and intialainen viikuna yhdessä kirkastavat ihoa
– Ektoiini ja vihreän teen uute parantavat ihon elastisuutta ja ennaltaehkäisevät sen ennenaikaista ikääntymistä

US PATENT 5,972,999/6,194,452

KÄYTTÖ: Levitä seerumi kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen. Voidaan käyttää aamuin illoin. Päivällä tuotteen päälle suositellaan käytettäväksi korkeasuojakertoimista päivä- tai aurinkosuojavoidetta (esim. Murad City Skin SPF50 | PA++++ Moisturizer). Maksimoi hoitotulokset käyttämällä myös muita Muradin kirkastavia Environmental Shield – tuotelinjan tuotteita.