Ale! Out of Stock

Murad Advanced Blemish & Wrinkle Reducer, anti-age seerumi epäpuhtaalle iholle

37,00 

SKU: 80709 Kategoriat: , , , ,

Varasto loppu

Kuvaus

Aikuisen akne- ja epäpuhtaan ihon tehoseerumi, joka hoitaa epäpuhtauksia ja silottaa ihoa. Seerumi soveltuu myös hormonaalisen aknen hoitoon, eikä rasita ihoa liialla salisyylihapolla, vaan pitää ihon hoidetun kosteutettuna. Supistaa laajentuneita huokosia ja pitää ihon mattapintaisena.

Murad on lukuisissa tutkimuksissaan todennut, että aikuisen ja nuoren ihon epäpuhtaudet vaativat omanlaisensa hoitotuotteet. Tästä syystä tummansinisellä Anti-Aging Blemish -tuotelinjalla hoidetaan hormonaalisten epäpuhtauksien lisäksi myös kuivuutta ja juonteita, sekä palautetaan iholle sileyttä.

– Sisältää Muradin kehittämää aknen valtakunnanvihollista kapseloitua salisyylihappoa. Kapselointi edesauttaa tulehduksen nopeampaa rauhoittumista, sillä se vapauttaa tätä ainesosaa iholle tasaisesti.
– A-vitamiini on mukana tulehduksen rauhoittamisessa
– Kombucha Defense -uutetta saadaan fermentoidusta mustasta teestä ja se silottaa hienoja juonteita ja parantaa ihon pintarakennetta
– Hedelmähapot auttavat poistamaan ihon pinnalta kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa
– Hopea, sinkki ja yrttiuutteet yhdessä puhdistavat epäpuhdasta ihoa

KÄYTTÖ: Aamuin illoin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Vältä silmänympärysihoa. Maksimoidaksesi hoitotulokset käyttämällä muita Muradin saman tuotelinjan tuotteita.