Ale! Out of Stock

Murad Age-Balancing Moisture Br. Spectrum SPF30 | PA+++ anti-aging päivävoide

40,00 

SKU: 60123 Kategoriat: , , , ,

Varasto loppu

Kuvaus

Anti-aging päivävoide erityisesti iholle, jolla esiintyy iän mukanaan tuomia muutoksia, kuten kuivuutta, elatisuuden menetystä ja satunnaisia epäpuhtauksia.
Tämä syväkosteuttava päivävoide on kuin tukisukka kasvoille. Veltostunut leukalinja kiinteytyy ja kasvot saavat nuorekkaammat piirteet. Iho saa hehkua ja kosteutetun tunteen koko päiväksi. Runsas, hyvin ihoon imyetyvä koostumus sisältää myös tehokkaan aurinkosuojan.

– Phytoestogeenit lisäävät ihon elastisuutta ja silottavat hienoja juonteita
– Sheavoi palauttaa iholle pehmeyttä ja kimmoisuutta
– Luonnonöljyt, kuten auringonkukan- viinirypäleen ja avokadonsiemenöljyt sitovat ihoon runsaasti ravinteita ja kosteuttavat pitkäaikaisesti
– Tapiokatärkkelys vahvistaa ihoa

Resurgence-tuotelinja taistelee hormonaalisia ja iän mukanaan tuomia näkyviä merkkejä vastaan. Erityisesti aikuiselle naiselle ja miehelle kehitetyt tuotteet taltuttavat kuivuuden ja ei-toivotut näpyt alta aikayksikön. Myöskin ei-toivottu kasvokarvoitus vähenee ja iho napakoittuu. Usein tämänkaltaisia iho-oireita ilmenee vaihdevuosien yhteydessä, ja Dr. Murad onkin tutkinut niiden vaikutusta ihoomme jo vuosia, ja täten valinnut parhaat raaka-aineet tähän tuotelinjaan.

KÄYTTÖ: Aamuisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Alla voidaan käyttää myös ihotyypille sopivaa Murad-seerumia. Maksimoi hoitotulokset käyttämällä saman sarjan Age-Balancing Night Cream -yövoidetta sekä muita vihreän Resurgence – tuotelinjan ravitsevia tuotteita.

 

HUOM! Tuotteessa päiväys 05/2022