Out of Stock

Murad Anti-Aging Moisturizer SPF30 I PA ++ aikuiselle, epäpuhtaalle iholle

69,90 

SKU: 80356 Kategoriat: , , , ,

Varasto loppu

Kuvaus

Aikuisen epäpuhtaan ja rasvaisen ihon anti-aging hoitovoide, joka on erinomainen myös aikuisiän aknen hoidossa.
Tämä kevytkoostumuksinen päivävoide silottaa juonteita ja pitää samalla ihon puhtaana ennaltehkäisten tukkeumia, mustapäitä ja finnejä. Runsaasti yrttiuutteita, C-vitamiinia, retinolia ja hyaluronihappoa sisältävän voiteen aurinkosuoja 30 suojaa ihoasi päivän aikana. Tehokas kootumus myös vaalentaa aknearpia ja rauhoittaa punoitusta. Koostumus tuttuun tapaan Muradin patentoima.

Murad on lukuisissa tutkimuksissaan todennut, että aikuisen ja nuoren ihon epäpuhtaudet vaativat omanlaisensa hoitotuotteet. Tästä syystä tummansinisellä Anti-Aging Blemish -tuotelinjalla hoidetaan hormonaalisten epäpuhtauksien lisäksi myös kuivuutta ja juonteita, sekä palautetaan iholle sileyttä.

– Sisältää Muradin kehittämää aknen valtakunnanvihollista kapseloitua salisyylihappoa. Kapselointi edesauttaa tulehduksen nopeampaa rauhoittumista, sillä se vapauttaa tätä ainesosaa iholle tasaisesti.
– A-vitamiini on mukana tulehduksen rauhoittamisessa
– Kombucha Black Tea -uutetta saadaan fermentoidusta mustasta teestä ja se silottaa hienoja juonteita ja parantaa ihon pintarakennetta
– Vehnäproteiini kosteuttaa ja vahvistaa ihon luonnollista suojaa
– Argan- ja seesamiöljyt ravitsevat ihoa
– Vihreän teen uute taistelee epäpuhtauksia vastaan

KÄYTTÖ: Aamuisin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Käytä alla Murad-seerumia tehostaaksesi vaikutusta ja puhdista kasvosi aamuin illoin ihotyypillesi sopivalla Murad-puhdistustuotteella. Suosi tummansinistä aikuisen, eäpuhtaan ihon tuotelinjaa, jolloin maksimoit hoitotulokset. Erinomainen myös miehille.