Ale!

Murad Clarifying Cleanser, akne- ja rasvaisen ihon puhdistustuote

23,00 

Varastossa

Kuvaus

Akne- ja epäpuhtaan ihon todellinen tehopuhdistaja – yksi Muradin bestseller-tuotteista.

Poistaa tehokkaasti meikin, lian ja talin iholta sekä syväpuhdistaa huokoset. Tappaa alle minuutissa 99,9% ihoa ärsyttävistä ja epäpuhtauksien muodostumisessa mukana olevista pintabakteereista. Koostumus ei ärsytä, eikä kuivata ihoa ja siksi soveltuukin myös rasvaisen ihon hoitoon. Kuorii kevyesti ihon pintaa ennaltaehkäisten huokosten tukkeutumista ja edesauttaa osaltaan hoitotuotteiden imeytymistä.

Erinomainen tuote nuorelle akne-, seka- tai epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.

– Dr. Muradin patentoima kapseloitu salisyylihappo vapauttaa aktiiviainetta iholle tasaisesti pitkin päivää vielä puhdistuksen jälkeenkin. Salisyylihappo kuorii ihoa kevyesti, ennaltaehkäisten huokosten tukkeutumista ja edesauttaa osaltaan hoitotuotteiden imeytymisessä.
– Vihreän teen uute rauhoittaa tulehdusta ja punoitusta ja saa ihon näyttämään terveemmältä
– Mentoli viilentää ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa värisävyä
– Antibakteerinen hopea hankkiutuu eroon ihoa tulehduttavista bakteereista
– Tähkäkimikin juuri on antioksidanteista rikasta ja mikrobeja tappavaa. Lisäksi se sitoo ihoon kosteutta ja on siksi erinomainen epäpuhtaan ihon hoidossa.

KÄYTTÖ: Pese kätesi huolellisesti tuotteella ennen kasvojen pesua, ettet vie bakteereja käsistäsi kasvojen iholle. Tämän jälkeen kostuta kasvot ja vaahdota tuote kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein. Toista käsittely tarvittaessa että huokoset varmasti puhdistuvat, jos iholla on esim. paljon meikkiä. Huuhtele runsaalla vedellä,

Viimeistele iho syväpuhdistavalla Clarifying Toner -kasvovedellä ja tarvittaessa muilla epäpuhtaan ihon hoitotuotteilla. Sopii käytettäväksi myös rasvaisella iholla, jolla ei esiinny epäpuhtauksia. Viimeistele tällöin hoito ihotyypillesi sopivilla Murad-hoitotuotteilla.