Murad Collagen Support Body Cream, kiinteyttävä vartalovoide

54,30 

SKU: 80648 Kategoriat: , , ,

Varastossa

Kuvaus

Kiinteytä, kosteuta ja uudista vartaloasi entistäkin tehokkaammin!
Tämä runsaskoostumuksinen, kiinteyttävä vartalovoide lukitsee kosteuden ihoon koko päivän ajaksi ja kiinteyttää tehokkaasti. Tuote stimuloi luonnollista kollageenisynteesiä ja imeyttää ihoon runsaasti ihoa pehmentäviä aineita ja napakoittaa jo ensimmäisellä käyttökerralla.

Dr. Muradin Youth Builder -tuotelinja on kehitetty todistetusti muokkaamaan vartalon ihoa ja taistelemaan selluliittia sekä ihon veltostumista vastaan. Tuotelinjan tuotteet sisältävät tehokkaita yhdisteitä, jotka Muradin tiimi on luonut lahjaksi jokaiselle lisäkiinteytystä kaipaavalle.

– Muradin patentoima Collagen Support Complex kiinteyttää ja tekee ihosta täyteläisemmän tukemalla ihon luonnollista kollageenisynteesiä
– Glyco Firming Conplex -peptidiyhdiste tekee ihosta kiinteämmän, tasasävyisemmän ja nuorekkaamman
– Sheavoi ja jojobauutteet yhdessä ravitsevat ja uudistavat ihoa
– E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja korjaa jo niiden iholla aiheuttamia vaurioita
– Tauriini virkistää ihoa

US PATENT: 6,800,292

KÄYTTÖ: Päivittäin koko vartalon iholle. Tehosta vaikutusta käyttämällä myös saman sarjan Detoxifying White Clay Body Clenaser:a sekä kiinteyttävää Firming Peptide Body Treatment -selluliittiseerumia.