Ale!

Murad Daily Cleansing Foam puhdistusvaahto

20,00 

Varastossa

Kuvaus

Miellyttävän pehmeä puhdistusvaahto, joka tehokkaasti puhdistaa ihon samalla kun antaa energiaa. Ihosta tulee hehkeä ja todella puhtaan tuntuinen olematta kuiva tai kireä. Sopii erinomaisesti normaalille-, seka- ja rasvaiselle iholle – nuorelle ja aikuiselle.

Muradin ihonhoitofilosofian mukaan oikea resepti normaali- ja sekaihoiselle on huokosten puhdistaminen ja tukkeumien ennaltaehkäiseminen. Elämäntapamme kuluttaa ihon energiaamme ja siitä tulee helposti harmaa ja eloton. Siksi Dr. Murad onkin kehittänyt energisoivan granaattiomenanuutteen, jota löytyy pinkistä Pore Reform -tuotelinjasta. Tuotteet tuovat soluihin tarpeeksi energiaa, jotta ne pystyvät toimimaan optimaalisesti. Päivä päivältä ihohuokoset ovat puhtaammat ja liiallinen talintuotanto tasapainottuu.

– Taikapähkinäuute supistaa laajentuneita ihohuokosia kuivattamatta
– Energizing Pomegranate Complex™ -yhdiste sisältää granaattiomena- ja Artemia Salina-uutteita, jotka tuovat iholleenergiaa ja elinvoimaa. Granaattiomena on tehokas antioksidantti, joka samalla suojaa että hoitaa ihoa.

US PATENT 6,630,163

KÄYTTÖ: Levitä 1 pumppaus tuotetta kostutetuille kasvoille ja kaulalle aamuin illoin. Huuhtele lämpimällä vedellä ja viimeistele Murad – hoitotuoteilla.