Out of Stock

Murad Essential-C Daily Renewal Complex® kirkastava seerumi kuivalle iholle

112,00 

Varasto loppu

Kuvaus

C-vitamiinipitoinen, kuoriva seerumi kuivalle iholle, joka on varsinainen energialataus yhdessä purkissa. Dr. Murad on tutkimuksissaan havainnut, että kuiva iho vaatii seerumilta omanlaisensa koostumuksen, jotta tehoaineet imeytyvät parhaimmalla mahdollisella tavalla. Täsä syystä tämän seerumin koostumus on voidemainen ja runsas ja pakkausmuoto purkissa.

Tuote vaalentaa liiallista pigmenttiä tehokkaasti ja kirkastaa ihoa tehokkaasti – tuloksia jopa yhdessä viikossa! Silottaa kuivan ihon pintarakennetta välittömästi ja neutralisoi vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita iholla. Runsas koostumus, jossa Muradin tehokas C-vitamiinipatentti on sidottu maasälpäsilikoniin ja antioksidantteihin. Tehokkaat antioksidantit estävät ihon ja solujen hapettumista, kirkastavat ihoa ja stimuloivat kollageenintuotantoa.

– Todellinen ihon energialataus sisältää Muradin patentoimaa Resilient-C Complexia, joka sisältää kolmea eri C-vitamiinin muotoa. Yhdiste on jopa 50 kertaa tehokkaampaa kuin perinteinen, kosmetiikassa käytettävä C-vitamiini. Lisäksi se on erittäin stabiili, mikä tarkoittaa, että tuote säilyy huipputehokkaana pakkauksen viimeiseen pisaraan saakka.

KÄYTTÖ: Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan ja decolteen iholle pyörivin liikkein. Vältä silmänympärysihoa. Ei tarvitse huuhdella. Levitä päälle Muradin hoitovoide aamuin illoin. Maksimoi hoitotulokset käyttämällä myös muita Environmental Shield -tuotelinjan tuotteita.

*Muradin teettämässä tutkimuksessa käyttäjät totesivat auringonvalon aiheuttamien näkyvien jälkien vähentyneen iholla jopa 46 %, kun tutkimusaikana oli 4 viikkoa.
*Samassa tutkimuksessa käyttäjät totesivat juonteiden silottuneen jopa 17% jo yhdellä levityskerralla.