Ale! Out of Stock

Murad Essential-C Night Moisture kirkastava yövoide

50,00 

Varasto loppu

Kuvaus

Muradin tehokasta C-vitamiiniyhdistettä sisältävä yövoide, joka neutraloi auringon jo iholla aiheuttamia vaurioita sekä suojaa ihoa vapaita radikaaleja vastaan. Kosteuttaa tehokkaasti, samalla kuin tuotteen patentoitu Skin Repair System with Co-3™ stimuloi luonnollista kollageenintuotantoa. Päivä päivältä ihostasi tulee nuorekkaampi ja heleämpi.
Miellyttävän runsas koostumus sopii erinomaisesti normaalille ja kuivalle iholle.

Pigmenttimuutokset ovat selvää seurausta liiallisesta UVA- / UVB-säteilystä ja todistetusti vanhentavat ulkonäköämme. Muradin antioksidanttinen Essential-C -tuotelinja on erinomainen apu korjaamaan jo iholla tapahtuneita, auringonvalosta aiheutuneita vaurioita.

– Koostumus sisältää Muradin patentoimaa Resilient-C Complexia, joka sisältää kolmea eri C-vitamiinin muotoa. Yhdiste on jopa 50 kertaa tehokkaampaa kuin perinteinen, kosmetiikassa käytettävä C-vitamiini. Lisäksi se on erittäin stabiili, mikä tarkoittaa, että tuote säilyy huipputehokkaana pakkauksen viimeiseen pisaraan saakka.
– Runsas pitoisuus A-vitamiinia stimuloi solunuudistusta ja silottaa juonteita
– Kasvitöljyt ja -uuteet tuovat iholle pehmeyttä ja ovat mukana ihon silotuksessa
– Pantenoli rauhoittaa sekä korjaa ihon pintaa kevyesti

KÄYTTÖ: Iltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Alla voidaan käyttää myös ihotyypille sopivaa Murad-seerumia. Maksimoi hoitotulokset käyttämällä saman sarjan Essential-C Day Moisture -päivävoidetta, kirkastavia tehoseerumeita sekä muita Environmental Shield – tuotelinjan tuotteita.