Ale! Out of Stock

Murad Instant Radiance Eye Cream silmänympärysvoide

52,00 

Varasto loppu

Kuvaus

Dr. Muradin tehokasta C-vitamiiniyhdistettä sisältävä silmänympärysvoide työskentelee yöaikaan kirkastaen tummaa pigmenttiä silmänympärysiholla ja taistelee sinisyyttä vastaan.

Runsaan ylellinen koostumus, jolla on liftaavia ja kiinteyttäviä vaikutuksia. Antioksidantit suojaavat ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja hyaluronihappo antaa välitöntä sileyttä ja sitoo ihoon moninkertaisesti painoonsa nähden kosteutta. Retinoli silottaa ihon syviäkin juonteita ja harakanvarpaita. Ihosta tulee kiinteämpi, vaaleampi ja kosteutettu.

US PATENT: 5,972,999

Tämä runsaasti C-vitamiinia sisältävä voide työskentelee synergiassa saman tuotelinjan Essential-C Eye Creme SPF15│PA+++ kanssa. Paras tulos saavutetaan käyttämällä molempia voiteita yhtäaikaisesti – aurinkosuojallista tuotetta päiväsaikaan ja tätä purkissa olevaa tuotetta öisin.

KÄYTTÖ: Levitä puhdistetulle silmänympärysiholle iltaisin kevyesti sivellen. Ei suositella liikkuvalle luomelle. Sopii jokapäiväiseen käyttöön.
HUOM: Sisältää runsaasti tehokasta C-vitamiinia, joka saattaa aiheuttaa pientä kihelmöintiä ensimmäisellä käyttökerralla. Tämä on täysin normaalia. Mikäli ihosi on herkkä, aloita käyttö joka toinen ilta ja ihon tottuessa tuotteeseen, jatka käyttöä joka ilta
.

*Vähentää silmänympärysihon tummuutta 30%:lla 15 minuutissa.
*Silottaa ihoa keskimäärin 48% jo yhdellä käyttökerralla.

*Muradin teettämä tieteellinen tutkimus