Murad Intensive Age-Diffusing Serum™, liftaava seerumi

82,90 

Varastossa

Kuvaus

Patentoitu tehoseerumi, joka kiinteyttää ja selkeyttää kasvonpiirteitä. Hoitaa myös usein leuan alueella esiintyviä hormonaalisia epäpuhtauksia ja häiritsevää kasvokarvoitusta.

Suunniteltu erityisesti aikuiselle iholle, jossa esiintyy juonteita, kuivuutta ja iän mukanaan tuomia näppyjä ja muita haasteita. Todettu myös toimivan nuorella iholla hormonaalisten epäpuhtauksien hoidossa esim. leuan alueella.

– Kasviproteiinit palauttavat iholle luonnollista kosteustasapainoa ja iho saa nuorekasta hehkua
– Glykolihappo kuorii ihon pintaa kevyesti ja edesauttaa tehoaineiden imeytymistä
– Hyaluronihappo sitoo itseensä moninkertaisesti painoonsa nähden kosteutta ja silottaa ihoa
– Skvaleeni ylläpitää ihon luonnollista rasvatasapainoa
– Soijauute lisäää ihon elastisuutta ja kiinteyttää
– Salisyylihappoa kuorii kevyesti ja auttaa epäpuhtauksien hillitsemisessä

Resurgence-tuotelinja taistelee hormonaalisia ja iän mukanaan tuomia näkyviä merkkejä vastaan. Erityisesti aikuiselle naiselle ja miehelle kehitetyt tuotteet taltuttavat kuivuuden ja ei-toivotut hormonaaliset näpyt alta aikayksikön. Myöskin ei-toivottu kasvokarvoitus vähenee ja iho napakoittuu. Usein tämänkaltaisia iho-oireita ilmenee vaihdevuosien yhteydessä, ja Dr. Murad onkin tutkinut niiden vaikutusta ihoomme jo vuosia, ja täten valinnut parhaat raaka-aineet tähän tuotelinjaan.

*Koekäyttäjät totesivat muutoksen ihossaan jo muutamassa päivässä. Kuukauden käytön jälkeen kasvot tuntuivat selkeästi kiinteämmiltä ja jopa syvät juonteet olivat silottuneet.
*81% käyttäjistä totesi juonteiden vähenneen jo 2:ssa viikossa

*Muradin teettämä tutkimus

KÄYTTÖ: Kahdesti päivässä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Käytä päivisin ihotyypillesi sopivaa Murad -päivävoidetta ja maksimoi hoitotulokset käyttämällä muita Resurgence-linjan tuotteita.