Ale!

Murad Intensive Wrinkle Reducer, silottava tehoseerumi

85,00 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Dr. Muradin tehoseerumi, joka on kehitetty erityisesti syvien juonteiden, veltostuneen leukalinjan ja ihon elastisuuden puutteen hoitoon.

– Durian Cell Reform® on Murad-innovaatio, joka edesauttaa aktiiviaineiden imeytymistä syvemmälle ihoon. Rypyt, juonteet ja ihon pintarakenne silottuvat ja saavat tasaisemman värisävyn. Veltostunut leukalinja kiinteytyy ja kasvot saavat nuorekkaammat piirteet.
– Glykoli- ja linoleiinihappo kuorii ihon pintaa kevyesti
– Hyaluronihappo sitoo itseensä monikertaisesti painonsa nähden kosteutta ja silottaa ihoa
– Skvaleeni ylläpitää ihon luonnollista rasvatasapainoa ja hoitaa ihoa
– Tauriini virkistää ihoa
– Dr. Muradin voimakkaat antioksidantit, kuten E-vitamiini suojaavat ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja korjaavat jo niiden aiheuttamia vaurioita iholla

Seerumi hoitaa tehokkaasti aikuisen ihon hormonaalisia muutoksia iholla ja kuorii kuivia ihoalueita, jolloin se palauttaa iholle luonnollista hehkua. Erinomainen tuote, jos iholla on selkeitä ikääntymisen merkkejä ja tarvetta kiinteytykselle.

KÄYTTÖ: Aamuin illoin kasvoille ja kaulalle hoitovoiteiden alle. Voidaan käyttää myös kasvoilla täsmähoitona, kuten otsan ja huultenympärysjuonteiden tehohoitona. Tehosta vaikutusta käyttämällä myös puhdistusrutiinissa Muradin tuotteita, kuten kevyesti kuorivaa AHA/BHA -puhdistusgeeliä.