Ale! Out of Stock

Murad Invisiblur Perfecting Shield SPF30 | PA+++, ihonsävyä korjaava meikinpohjustustuote ja päivävoide

44,00 

Varasto loppu

Kuvaus

Vuoden todellinen comeback-tuote! Häivytä huokoset ja ihon pienet epätäydellisyydet sekä koe elämäsi meikkiprimeri samassa putelissa.

Innovatiivinen meikinpohjustustuote, joka lukitsee ihoon runsaasti kosteutta, suojaa ihoasi vapailta radikaaleilta samalla jättäen silkkisen sileän pinnan meikille. Koostumus tuntuu samalta kuin meikinpohjustustuote, unelmankevyt ja kuin itsestään levittyvä. Innovatiivinen koostumus rauhoittaa ja tasoittaa ihon pieniä värivirheitä ja onkin oivallinen punoittavan ja couperosaihon jokapäiväinen tuote. Voide on iholla täysin sävytön, eikä rullaa päivän aikana. Vain pieni määrä riittää koko kasvoille ja kaulalle.

– Aurinkosuoja SPF30 korkealla UVA-suojalla PA+++ yhdistettynä Muradin antioksidantteihin takaavat tehokkaan suojan koko päiväksi. Perinteinen aurinkosuoja jättää helposti iholle valkoisen tai auringossa kimaltavan kalvon, mutta ei Invisiblur.
– Ihoa hoitavat sienipeptidiyhdisteet tuovat iholle ravinteita
– Muradin Soft-Focus Complex tekee ihosta virheettömän sileän häivyttämällä laajentuneita huokosia ja silottamalla juonteita

KÄYTTÖ: Levitä aamuisin puhdistetulle kasvoille ja kaulalle. Käytä alla ihotyypillesi sopivaa Murad-seerumia ja puhdista kasvosi aamuin illoin Murad-puhdistustuotteella.