Ale!

Murad Rapid Relief Spot Treatment, täsmähoito näpyille

15,00 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Näppykeppien aatelia! Tällä nujerrat itsepäisimmätkin näpyt jopa 4:ssä tunnissa!
Ei kirvele, ei kuivata, eikä sisällä ihoa kuivattavaa betsyyliperoksidia.

Dr. Murad lupaa ja tutkimuksetkin* sen ovat osoittaneet – näppy laskeutuu ja punoitus rauhoituu jo muutaman tunnin jälkeen. Sisältää maksimaalisen, kosmetiikkatuotteessa sallitun määrän salisyylihappoa. Tehokas koostumus taltuttaa näpyn hellävaraisesti ihon pintaa kuivattamatta. Näppy poistuu huomaamattomasti ilman kuivaa läikkää kasvoilla. Rauhoittaa välittömästi punaisuutta ja onkin siksi myös miesten suosikki parranajon jälkeisiin pieniin näppyihin. Tuote on iholla näkymätön. Ilman tätä on ikävä olla.

Soveltuu sekä päivä- että yökäyttöön, niin nuoren ihon aknen kuin aikuisiän hormoninäppyjenkin nujertamiseen. Koostumus ei kirvele, kuivata ihoa eikä sisällä perinteistä aknetuotteissa käytettävää betsyyliperoksidia. Tuote on iholla näkymätön, koostumus kevyen geelimäinen.

– Salisyylihappo kuorii ja puhdistaa ihoa
– Patenoitu mänty- ja timjamiuutetta sisältävä yhdiste vähentää ihoärsytystä ja tasapainottaa talituotantoa
– Hevoskastanja-, taikapähkinä- ja kaurauutteet rauhoittavat ihoa ja vähentävät punakkuutta

Tuote palkittiin ALLURE-lehden Best Buy -osion yhtenä parhaana vuonna 2018.

KÄYTTÖ: Useasti päivässä hoidettavalle alueelle, vähintään kahdesti päivässä. Levitä aina puhtaalle iholle, ja käytä puhdistukseen Muradin syväpuhdistavaa Clarifying Cleanser- -puhdistusgeeliä tai muuta ihotyypillesi sopivaa tuotetta.

*Dr. Muradin teettämä tieteellinen tutkimus