Out of Stock

Murad Rapid Resurfacing Peel kuorintapyyhkeet kasvoille

39,90 

SKU: 10829 Kategoria:

Varasto loppu

Kuvaus

Haluaisitko saada tasaisemman, kirkkaamman ja kuulaamman ihon?
Yksittäispakatut happokuorintapyyhkeet ovat uusi, kätevä tapa kirkastaa ihoa, silottaa hienoja juonteita ja tasoittaa epätasaista ihonsävyä. Kertakäyttöisillä pyyhkeillä saadaan nopeasti ja turvallisesti hyviä tuloksia.

Pyyhe sisältää 10% glykolihappoa sekä Muradin tehokasta C-vitamiiniyhdistettä. Yhdiste todistetusti kirkastaa ihoa ja taistelee vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan. Lisäksi pyyhkeet sisältävät lakritsinjuuriuutetta, joka ennaltaehkäisee ihoärsytystä ja omaa myös kirkastavia vaikutuksia.

KÄYTTÖ: Avaa yksi pyyhepakkaus ja sivele pyyhkeellä puhdas kasvojen, kaulan ja decolteen iho. Odota 3 minuuttia, älä huuhtele ihoa. Viimeistele iho Murad -seerumilla ja -hoitovoiteella. Käyttö 2 – 3 kertaa viikossa nopeiden kirkastavien tulosten saamiseksi, ihotyypistä riippuen. Maksimoi kirkastavat hoitotulokset käyttämällä muita Environmental Shield -tuotelinjan tuotteita.

VINKKI: Pyyhkeitä voi käyttää myös käsien, jalkojen ja esim. olkapäiden alueelle kirkastamaan, kuorimaan ja silottamaan ihoa.

Yksi pakkaus sisältää 16kpl yksittäispakattua pyyhettä.