Out of Stock

Murad Renewing Eye Cream, liftaava silmänympärysvoide

79,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Pullo täynnä helpotusta aikuiselle silmänympärysiholle!
Silmänympärysiho on n. 10 kertaa muuta kasvojen ihoa ohuempaa. Juonteet ilmestyvät ensin silmänympärysiholle ja ovat vaikeimmin hoidettavissa. Ihotautilääkäri ja proviisori Dr. Murad on kehittänyt erinomaisen tuotteen aikuisen silmänympärysihon hoitoon.

Tällä turvotusta tehokkaasti laskevalla voiteella kirkastetaan silmänympärysihoa ja samalla siloitetaan jopa syviä juonteita ja harakanvarpaita. Voide levitetään myös kulmaluun alle liftaamaan ja avaamaan katsetta. Todella tehokas silmänympärysihon hoitotuote, joka stimuloi solunuudistusta ja palauttaa nuorekkaamman katseen.

– Välttämättömät rasvahapot vahvistavat ihon kosteussuojaa ja pehmentävät ihoa
– Voide on rikasta antioksidanteista, kuten C- ja E-vitamiineista, mitkä antavat suojaa vapaita radikaaleja vastaan
– Soijapavun- ja villijamssin uutteet lisäävät ihon elastisuutta saaden sen tuntumaan kiinteämmältä ja napakalta
– Retinoli stimuloi solunuudistusta, kuorii kevyesti kuollutta ihosolukkoa ja silottaa ihoa
– Lakritsijuurenuute tasoittaa ihon värisävyä, vahvistaa kapilläärejä ja kirkastaa ihoa
– Apilauute silottaa ohutta, kreppimäistä ihoa
– Sodium PCA sitoo ihoon monikertaisesti kosteutta painoonsa nähden ja siloittaa juonteita

Resurgence-tuotelinja taistelee hormonaalisia ja iän mukanaan tuomia näkyviä merkkejä vastaan. Erityisesti aikuiselle naiselle ja miehelle kehitetyt tuotteet taltuttavat kuivuuden ja ei-toivotut näpyt alta aikayksikön. Myöskin ei-toivottu kasvokarvoitus vähenee ja iho napakoittuu. Usein tämänkaltaisia iho-oireita ilmenee vaihdevuosien yhteydessä, ja Dr. Murad onkin tutkinut niiden vaikutusta ihoomme jo vuosia, ja täten valinnut parhaat raaka-aineet tähän tuotelinjaan.

KÄYTTÖ: Aamuin illoin puhtaalle silmän- ja huultenympärysiholle. Sopii päivittäiseen käyttöön ja myös liikuvalle luomelle. Maksimoi hoitotulokset käyttämällä muita Resurgence – tuotelinjan ravitsevia tuotteita.