Ale! Out of Stock

Murad Retinol Youth Renewal Night Cream, kiinteyttävä retinoliyövoide

67,00 

Varasto loppu

Kuvaus

Runsaasti retinolia (A-vitamiinia) sisältävä yövoide, joka kääntää kellon viisarit taaksepäin. Iho on vastaanottavaisimmillaan levossa ja tämän yövoiteen avulla heräät kauniimpaan aamuun joka päivä.

Ylellinen koostumus, joka sisältää Murad -innovaation*; kolminvaikutteisen retinoliyhdisteen, jossa retinoli, retinoidi ja retinoliaktivaattori yhdistyvät. Tästä syystä voide on sekä nopeavaikutteinen, että erittäin hellävarainen perinteisiin retinolituotteisiin verrattuna. Ihosta tulee päivä päivältä heleämpi, kiinteämpi ja nuorekkaampi.

– Peptideistä rikas punaleväuute antaa iholle kiinteyttä ja selkeyttää kasvonpiirteitä
– Sheavoi ravitsee kuivaa ihoa
– Tauriini piristää ja aktivoi ihoa
– Skvaleeni ylläpitää ihon luonnollista rasvatasapainoa
– Soija- ja jamssiuutteet lisäävät ihon elastisuutta ja kiinteyttävät

*Murad on vienyt retinolitekniikan huippuunsa tällä uudella, patentoidulla anti-aging seerumilla, joka sisältää Retinol Tri-Active Technology -innovaation: nopeavaikutteista retinoidia, ajan mittaan tasaisesti iholle vapautuvaa retinolia sekä retinolin boosteri, joka vahvistaa kahden edellisen vaikutusta. Muradin tehokasta retinoliyhdistettä sisältävä voide ravitsee ihoa yön aikana.

Resurgence-tuotelinja taistelee hormonaalisia ja iän mukanaan tuomia näkyviä merkkejä vastaan. Erityisesti aikuiselle naiselle ja miehelle kehitetyt tuotteet taltuttavat kuivuuden ja ei-toivotut näpyt alta aikayksikön. Myöskin ei-toivottu kasvokarvoitus vähenee ja iho napakoittuu. Usein tämänkaltaisia iho-oireita ilmenee vaihdevuosien yhteydessä, ja Dr. Murad onkin tutkinut niiden vaikutusta ihoomme jo vuosia, ja täten valinnut parhaat raaka-aineet tähän tuotelinjaan.

KÄYTTÖ: lltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Alla voidaan käyttää myös ihotyypille sopivaa Murad-seerumia. Maksimoi hoitotulokset käyttämällä muita Resurgence – tuotelinjan ravitsevia tuotteita.