Out of Stock

Murad Sensitive Skin Soothing Serum herkän ihon seerumi

78,70 

Varasto loppu

Kuvaus

Tehokosteuta ja rauhoita ihoasi hetkessä!
Erittäin rauhoittava ja iholle täyteläisyyttä tuova hyaluronihapposeerumi. Vesimäisellä koostumuksella lukitset ihoosi välittömästi runsaasti kosteutta ja siloitat hienoja juonteita. Punakka tai ärtynyt iho rauhoittuu silminnähden ja ihon kireys ja kuivuus häviävät.

Seerumi soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle ja erinomaisesti myös miehille. Tuote soveltuu myös sellaisenaan rauhoittamaan auringonpolttamaa ihoa.

– Hyaluronihappo ja glykolipidit sitovat ihoon tehokkaasti kosteutta
– Lesitiini tekee ihosta vastustuskykyisen ja suojaa tehokkaasti ympäristön haittavaikutuksia vastaan
– Kamomilla ja arnikki yhdessä rauhoittavat ja antavat iholle kimmoisuutta

Redness Therapy™ on Dr. Muradin kehittämä, nopeita rauhoittavia tuloksia tuova ihonhoitolinja, joka on kehitetty erityisesti couperosa- ja ruusufinni-ihon hoitoon. Patentoidut tuotteet rauhoittavat, vähentävät ihon punoitusta, lievittävät kirvelyä ja pistelyä, vähentävät ihon herkkyyttä ja kosteuttavat kuivaa ja kiristävää ihoa.

KÄYTTÖ: Aamuin illoin puhdistetulle iholle. Käytetään vain hyvin pieni määrä, sillä levittyy erinomaisesti laajalle alueelle. Maksimoi rauhoittavat hoitotulokset saman sarjan hellävaraiseen Soothing Gel Cleanser -puhdistusgeeliin.

HUOM! Mikäli käytät päivä- ja yövoiteita, tämä seerumi levitetään poikkeuksellisesti niiden PÄÄLLE. Luit aivan oikein, tämä ultrakevyt seerumi tekee ihon pinnalle suojaavan, näkymättömän kalvon, joka lukitsee alleen kosteutta. Tällöin myös hoitovoiteiden aktiiviaineet tulee olla seerumin alapuolella.