Out of Stock

Murad Skin Smoothing Polish, kasvokuorinta

39,95 

SKU: 80621 Kategoriat: , , , ,

Varasto loppu

Kuvaus

Hienorakeinen kuorinta, joka poistaa ihon pinnalta kuivan, kuolleen ihosolukon ja tekee ihosta hetkessä sileämmän tuntuisen. Säännöllisellä käytöllä huokoset pysyvät puhtaina ja hoitotuotteet imeytyvät paremmin.

– Jojobarakeet kuorivat ihon pintaa hellävaraisesti
– Luonnonöljyt kuten boragoöljy ja auringonkukansiemenöljy jättävät ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi
– Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa
– Taikapähkinäuute kirkastaa ja supistaa huokosia

Elämäntapamme kuluttaa ihon energiaamme ja siitä tulee helposti harmaa ja eloton. Siksi Dr. Murad onkin kehittänyt energisoivan granaattiomenanuutteen, jota löytyy pinkistä Pore Reform -tuotelinjasta. Tuotteet tuovat soluihin tarpeeksi energiaa, jotta ne pystyvät toimimaan optimaalisesti. Päivä päivältä ihohuokoset ovat puhtaammat ja liiallinen talintuotanto tasapainottuu.
– Energizing Pomegranate Complex™ -yhdiste sisältää granaattiomena- ja Artemia Salina-uutteita, jotka tuovat iholleenergiaa ja elinvoimaa. Granaattiomena on tehokas antioksidantti, joka samalla suojaa että hoitaa ihoa.

KÄYTTÖ: Levitä puhtaalle, kostutetulle kasvojen ja kaulan iholle pyörivin liikkein. Vältä herkkää silmänympärysihoa. Hiero kevyesti vähän aikaa ja huuhtele lämpimällä vedellä. Käytä 1-2 kertaa viikossa ihotyypistä riippuen. Viimeistele iho Murad – hoitotuotteilla, sopii yhdisteltäväksi tuotesarjan kaikkien tuotteiden kanssa.