Out of Stock

Murad Soothing Gel Cleanser herkän ihon puhdistustuote

49,50 

Varasto loppu

Kuvaus

Rauhoittava puhdistusgeeli, joka puhdistaa meikin, lian ja epäpuhtaudet iholta hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Geelin patentoidut kuljettimet vapauttavat iholle intensiivistä kosteutta ja jättävät ihon puhtaan tuntuiseksi – kuitenkaan ihoa kuivattamatta.
Tuote rauhoittaa punakkaa ja ärtynyttäkin ihoa tehokkaasti ja lievittää ihon kireyttä. Myös iholla mahdollisesti tuntuva kirvely ja pistely saadaan rauhoittumaan jo puhdistuksen aikana. Lopputuloksena ihanan rauhoitettu, pehmeä iho.
Sopii hellävaraisuutensa vuoksi kaikille ihotyypeille ja erinomaisesti myös miehille.

– Gojimarjauute on luonnon voimakas antioksidantti, joka antaa iholle maksimaalisen suojan ulkoisia ärsykkeitä vastaan

Redness Therapy™ on Dr. Muradin kehittämä, nopeita rauhoittavia tuloksia tuova ihonhoitolinja, joka on kehitetty erityisesti couperosa- ja ruusufinni-ihon hoitoon. Patentoidut tuotteet rauhoittavat, vähentävät ihon punoitusta, lievittävät kirvelyä ja pistelyä, vähentävät ihon herkkyyttä ja kosteuttavat kuivaa ja kiristävää ihoa.

US PATENTS 6,630,163/6,673,374/6,071,541

KÄYTTÖ: Levitä kostutetulle kasvojen ja kaulan iholle pyörivin liikkein. Huuhtele lämpimällä vedellä. Levitä päälle pieni määrä saman tuotelinjan Sensitive Skin Soothing Serum:a maksimoidaksesi rauhoittavat hoitotulokset.
Sopii myös yhdisteltäväksi muiden Murad-tuotteiden kanssa ihotyypistä riippuen.