Ale! Out of Stock

Murad Take Time Off, kiinteyttävä lahjapakkaus

99,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Lahjapakkauksessa neljä kasvojenhoitotuotetta, jotka auttavat kiinteyttämään ihoa. Resurgence-tuotelinja taistelee hormonaalisia ja iän mukanaan tuomia näkyviä merkkejä vastaan. Erityisesti aikuiselle naiselle ja miehelle kehitetyt tuotteet taltuttavat kuivuuden ja ei-toivotut näpyt alta aikayksikön. Myöskin ei-toivottu kasvokarvoitus vähenee ja iho napakoittuu. Usein tämänkaltaisia iho-oireita ilmenee vaihdevuosien yhteydessä, ja Dr. Murad onkin tutkinut niiden vaikutusta ihoomme jo vuosia, ja täten valinnut parhaat raaka-aineet tähän tuotelinjaan.

MURAD RETINOL YOUTH RENEWAL SERUM, kiinteyttävä retinoliseerumi, täysikokoinen tuote (30ml)
Runsaasti retinolia (A-vitamiinia) sisältävä, kiinteyttävä seerumi, joka ei ärsytä herkintäkään ihoa. Sisältää Murad -innovaation*, kolminvaikutteisen retinoliyhdisteen, jossa retinoli, retinoidi ja retinoliaktivaattori yhdistyvät. Tästä syystä seerumi on sekä nopeavaikutteinen, että erittäin hellävarainen perinteisiin retinolituotteisiin verrattuna. Hoitaa hormonaalisen ikääntymisen merkkejä iholla tehokkaasti. Selkeyttää kasvonpiirteitä, parantaa ihon pintarakennetta sekä antaa nuorekasta hehkua.
– Hyaluronihappo sitoo itseensä moninkertaisesti painoonsa nähden kosteutta ja silottaa ihoa
– Sheavoin etyyliesterit ravitsevat kuivaa ihoa – Tomaattiuute hoitaaihoa ja supistaa huokosia
– Skvaleeni ylläpitää ihon luonnollista rasvatasapainoa
– Granaattiomenauute heleyttää ihoa ja suojaa sitä vapailta radikaaleilta
– Hiivan aminohapot sitovat ihoon kosteutta
– Soijauute lisää ihon elastisuutta ja kiinteyttää
*Murad on vienyt retinolitekniikan huippuunsa tällä uudella, patentoidulla anti-aging seerumilla, joka sisältää Retinol Tri-Active Technology -innovaation: nopeavaikutteista retinoidia, ajan mittaan tasaisesti iholle vapautuvaa retinolia sekä retinolin boosteria, joka vahvistaa kahden edellisen vaikutusta. Puolueettomissa Muradin testeissä todettiin seerumin olevan iholla hellävaraisempi kuin perinteiset retinolivalmisteet ja tulosten näkyminen oli nopeaa. Jopa muutamassa päivässä osa näki muutosta. 93% näki juonteiden ja ryppyjen silenneen, ja 98% totesi ihon pintarakenteen silottuneen.

MURAD RETINOL YOUTH NIGHT CREAM, kiinteyttävä retinoliyövoide (7,5ml)
Runsaasti retinolia (A-vitamiinia) sisältävä yövoide, joka kääntää kellon viisarit taaksepäin. Iho on vastaanottavaisimmillaan levossa ja tämän yövoiteen avulla heräät kauniimpaan aamuun joka päivä. Ylellinen koostumus, joka sisältää Murad -innovaation*; kolminvaikutteisen retinoliyhdisteen, jossa retinoli, retinoidi ja retinoliaktivaattori yhdistyvät. Tästä syystä voide on sekä nopeavaikutteinen, että erittäin hellävarainen perinteisiin retinolituotteisiin verrattuna. Ihosta tulee päivä päivältä heleämpi, kiinteämpi ja nuorekkaampi.
– Peptideistä rikas punaleväuute antaa iholle kiinteyttä ja selkeyttää kasvonpiirteitä
– Sheavoi ravitsee kuivaa ihoa
– Tauriini piristää ja aktivoi ihoa
– Skvaleeni ylläpitää ihon luonnollista rasvatasapainoa
– Soija- ja jamssiuutteet lisäävät ihon elastisuutta ja kiinteyttävät

MURAD REPLENISHING MULTI-ACID PEEL, kuorintaneste (10ml)
Päivittäiseen käyttöön soveltuva kaksikerroksinen kuorintaneste, jolla ihoa saadaan uudistettua, heleytettyä ja rauhoitettua erinomaisesti. Tuote aktivoi ihon luonnollista solunuudistusta samalla kun se sitoo ihoon runsaasti kosteutta. Hellävarainen koostumus sopii myös herkälle iholle.
VAIHE (KERROS) 1: AHA-, BHA- ja TXA-happojen yhdistelmä kuorii ihon pintaa ja paljastaa heleämmän, sileämmän ja nuorekkaamman ihon
VAIHE (KERROS) 2: Antioksidanttirikas pyhän basilikan uute ja rasvahapporikkaat luonnoöljyt vahvistavat ihon pintaa ja lukitsevat siihen runsaasti kosteutta ja iholle tärkeitä ravintoaineita
– Muradin tuotteessa käyttämä AHA-happosekoitus on yhdistelmä glykoli-, maito- ja omenahappoja ja ne yhdessä kuorivat ihon pintaa ja tuovat sille kirkkautta
– BHA (salisyylihappo) ehkäisee huokosten tukkeutumista ja kirkastaa ihoa
– Traneksaamihappo (TXA) rauhoittaa ja heleyttää ihoa
– Pyhä basilika taistelee tehokkaasti vapaita radikaaleja ja solujen liiallista hapettumista vastaan sekä rauhoittaa
– Jojobaöljy ravitsee ihoa, hyaluronihappo sitoo ihoon moninkertaisesti omaan painoonsa nähden kosteutta ja silottaa hienoja juonteita
– Munakoisouute kirkastaa liiallista pigmenttiä ja selkeyttää ihon sävyä

RENEWING EYE CREAM, liftaava silmänympärysvoide (4 ml)
Tällä turvotusta tehokkaasti laskevalla voiteella kirkastetaan silmänympärysihoa ja samalla siloitetaan jopa syviä juonteita ja harakanvarpaita. Voide levitetään myös kulmaluun alle liftaamaan ja avaamaan katsetta. Todella tehokas silmänympärysihon hoitotuote, joka stimuloi solunuudistusta ja palauttaa nuorekkaamman katseen.
– Välttämättömät rasvahapot vahvistavat ihon kosteussuojaa ja pehmentävät ihoa
– Voide on rikasta antioksidanteista, kuten C- ja E-vitamiineista, mitkä antavat suojaa vapaita radikaaleja vastaan
– Soijapavun- ja villijamssin uutteet lisäävät ihon elastisuutta saaden sen tuntumaan kiinteämmältä ja napakalta
– Retinoli stimuloi solunuudistusta, kuorii kevyesti kuollutta ihosolukkoa ja silottaa ihoa
– Lakritsijuurenuute tasoittaa ihon värisävyä, vahvistaa kapilläärejä ja kirkastaa ihoa
– Apilauute silottaa ohutta, kreppimäistä ihoa
– Sodium PCA sitoo ihoon monikertaisesti kosteutta painoonsa nähden ja siloittaa juonteita.