skyn ICELAND Skin Hangover Kit 2.0, kasvojenhoitopakkaus

37,00 

Kuvaus

Lyhyiden yöunien, raskaan työviikon tai liian nopeasti kuluneen viikonlopun pelastuspakkaus on tässä. Silmänympärysihon ja kasvojen täsmähoitotuotteilla palautat kasvoille freesin ilmeen hetkessä ja matka kohti uusia tuulia voi taas alkaa!

Pakkauksessa mukana seuraavat tuotteet:
– ICELANDIC RELIEF EYE CREAM (täysikokoinen). Kevytkoostumuksinen, virkistävä silmänympärysvoide kätevässä kynämallisessa pakkauksessa. Laskee turvotusta ja silottaa hentoja juonteita.
– HYDRO COOL FIRMING EYE GELS (2kpl). Virkistävät silmänympärysnaamiot häivyttävät tummuutta, kosteuttavat ja silottavat ihoa jo 10:ssä minuutissa.
– THE ANTIDOTE COOLING DAILY LOTION (15ml). Kevyt kosteusemulsio kasvoille, joka viilentää ja virkistää ihoa miellyttävästi. Omaa detox-vaikutteita ja on erinomainen kosteusköyhälle ja stressaantuneelle iholle.
– HYDRO COOL FIRMING FACE GELS (1+2kpl). Peptidejä sisältävät erikoisnaamiot ovat todellinen tehohoito kiinteyttä kaipaavalle kulkijalle. Pakkauksessa oma naamio otsalle sekä nasolabilaali- (nenänpieli) että marionettijuonteille (suupieli).

100% VEGAANI – dermatologisesti testattu

KÄYTTÖ: Puhdista kasvot huolellisesti ja asettele naamiot paikoilleen. Anna vaikuttaa vähintään 10 minuuttia, älä huuhtele ihoa. Levitä kasvoille pakkauksen kosteusvoide ja silmien alueelle silmänympärysvoide ja ota vielä hetki rennosti.