Erno Laszlo White Marble Treatment Bar, kirkastava kasvosaippua

49,50 

Kuvaus

ERNO LASZLON KULTTITUOTE
Ihoa kirkastavia ainesosia sisältävä kasvosaippua puhdistaa kasvoilta meikin, lian ja epäpuhtaudet vaivatta. White Marble -tuotelinja sopii kaikille, jotka haluavat tasasävyisemmän ja kirkkaamman ihon. Jo pesun aikana on mahdollista kirkastaa pigmenttitummentumia, hyperpigmentaatiota tai epätasaista ihonsävyä – ja sen tämä tuote todellisesti tekee!

– Sarjan hedelmähappokompleksi kuorii ihon pintaa ja edesauttaa ihon kirkastumista
– Nanokapseloitu LumiWhite Complex vaalentaa iho välittömästi, ja sen kapseloitu koostumus vapautaa tehoainetta iholle pitemmän aikaa
– Antioksidanttirikas, kirkastava C-vitamiini yhdessä sheavoin kanssa ovat täydellinen pari heleämpään ihoon
– Aurinkonkukansiemenöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, jotka edesauttavat ihon luonnollisen kosteustasapainon ylläpitoa

KÄYTTÖ: Vaahdota saippua kosteissa käsissä veden kanssa ja hiero kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein. Huuhtele lämpimällä vedellä. Lisää puhdistusrutiiniisi sarjan White Marble Cleansing Oil ennen palasaippuan käyttöä.

ERNO LASZLON KAKSIVAIHEINEN PUHDISTUSRUTIINI (puhdistusöljy+palasaippua) maksimoi jokapäiväisen puhdistuksen tehon. Tuplapuhdistuksella edesautat myös hoitotuotteiden aktiiviaineiden imeytymistä ihoon paremmin.