Skip to content

Toimitusehdot

YRITYS 2450276-9 Carpelan Cosmetics Finland AB myy kosmetiikkatuotteita yrityksille ja yksityishenkilöille Suomeen.
Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Verkkokaupan yhteystiedot:

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: +358(0)6 346 4474
Postiosoite: Koivulahdentie 2, 66530 Koivulahti

Toimitus

Tilaukset toimitetaan Postitse.

Lähetys jaetaan vastaanottajalle, jos se voidaan jättää postiluukkuun tai laatikkoon. Muussa tapauksessa jakaja jättää saapumisilmoituksen ja lähetys on noudettavissa Postin palvelupisteestä.

Toimituskulut:

11,90€ postipaketeille

6,90€ Smartpost-lähetyksille


Maksutavat

Klarna: Laskulla tai osamaksulla maksaessasi sinun tulee luovuttaa henkilötunnuksesi. Luotonantaja, Klarna tarkistaa luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evää luoton niiden perusteella. Maksumuistutuksesta veloitetaan muistutusmaksu, alkaen 5 euroa sekä voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko.

Luotonantaja on Klarna AB (Y-tunnus SE556737-0431).

Jos sinulla on tiliin tai laskuusi liittyvää kysyttävää, ota suoraan yhteyttä Klarnaan sähköpostitse [email protected] tai soittamalla numeroon 09-42599771.

Vaihdot ja palautukset

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, voit lähettää sen takaisin kuluttajansuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa. Ei koske tukkuasiakkaita.
Pakkaa tuotteet huolellisesti, vie paketti postiin ja kerro lähettäväsi paketin asiakaspalautuksena yritykselle. Et tarvitse palautuskoodia.
Mikäli haluat, että palautamme rahat tilillesi, liitä mukaan pankkitilinumerosi. Palautettavan tuotteen täytyy olla alkuperäisessä kunnossa.

Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme!

Uusi kauppa-alustamme vaatii jokaiselta asiakkaalta uuden tilin (myös tukkupuolella), joten käy rekisteröitymässä Oma Tilini -osiossa.

Oikein mukavia shoppailuhetkiä toivottavat,
CCF tytöt ja pojat

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä
uutuuksistamme ja tarjouksistamme.