Skip to content

Showstopper.fi

AIDOSTI KOTIMAINEN KULTTIKOSMETIIKAN NETTIKAUPPA

Rakastetut suosikkituotteet

Rakastetut suosikkituotteet

Katso suosituimmat tuotteet

Helppo ja nopea tilaus

Helppo ja nopea tilaus

Katso toimitustavat

Laadukkaat tuotemerkit

Laadukkaat tuotemerkit

Tutustu tuotemerkkeihin

Haluamme tarjota suomalaisille kuluttajille maailmalla tunnettua kulttikosmetiikkaa – ja erityisen hyvää sellaista.

Showstopper.fi

Meiltä löydät sen, mistä suomalaiset naistenlehdet ja bloggarit
kirjoittelevat sekä ystävät kuiskivat!

Toimitilamme sijaitsevat Mustasaaressa, Vaasan kupeessa. Kaupan ylläpitäjänä toimii Carpelan Cosmetics Finland Ab.

Luotettava rahtiyhtiömme takaa, että tilauksesi toimitetaan mahdollisimman nopeasti valitsemasi toimituspisteeseen.

Tarjoamme useita eri maksutapoja. Kaikkia tietoja käsitellään aina salattuina, sinun turvallisuudestasi huolehtien.

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, voit lähettää sen käyttämättömänä takaisin kuluttajansuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa.

Where hair fashion starts. Satisfying our clients.

Uutta ja erilaista

“Tuotteita ja tuotemerkkejä valitessamme haluamme tarjota suomalaiselle kuluttajalle jotakin uutta, erilaista ja todellisesti toimivaa. Teimme sopimuksen YOUNGBLOOD -mineraalimeikkien maahantuonnista vuonna 2002 ja jo silloin ennustimme mineraalien valtaavan markkinat tulevaisuudessa. Monia silloin hymyilytti, mutta tänään tilanne on toinen. Haluamme olla aina askeleen edellä ja seuraamme tarkkaan, mitä naapurimaissamme ja maailmalla tapahtuu. 

Kestävä kehitys ja erilaiset eettiset periaatteet värittävät meidän arkeamme. Kierrätys, korrekti jätteiden käsittely ja pakkausmateriaalien minimointi ovat meille tärkeitä. Kaikissa jälleenmyyjien toimituksissa pyritään käyttämään kierrätettyjä pakkausmateriaaleja. Keskitämme ostoja ja yhdistämme omien toimittajien lähetyksiä, jotta emme rasita turhaan luontoa ylimääräisillä maantiekuljetuksilla. Pyrimme välttämään lentorahtia. Painomateriaaleissa käytämme pääasiallisesti soijamustetta ja kierrätyspaperia. Sähköisellä viestinnällä haluamme vähentää painettavan materiaalin määrän minimiin. Kaikilla edustamillamme sarjoilla on erilaisia pitkälle kehitettyjä suunnitelmia, joilla vähennetään ympäristöä rasittavia vaikutuksia. Jälleenmyyjämme jakavat lähes kaikki saman ideologian ja pyrimmekin omalta osaltamme jättämään seuraaville sukupolville paremman maailman. Yksittäiset tekomme ovat pieniä, mutta niistä koostuu virta, joka vuosien saatossa kasvaa ja kasvaa.

Kaikki edustamamme sarjat ovat eläinystävällisiä ja yrityksen henkilökunnalla onkin laaja valikoima erityyppistä kotieläintä kainalossa. Vuosien saatossa olemme ottaneet siipiemme suojaan myös ennätysmäärän harjoittelijoita ja opiskelijoita ja jatkamme sitä edelleen mielellämme. Yhteistyö alan oppilaitosten sekä opiskelijoiden kanssa ei pelkästää hyödytä heitä, vaan me saamme joka kerta uutta virtaa ja raikkaita ideoita.

– Jutta Carpelan / Showstopper.fi

Kysymyksiä?

Maailman parhaat tuotemerkit

Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme!

Uusi kauppa-alustamme vaatii jokaiselta asiakkaalta uuden tilin (myös tukkupuolella), joten käy rekisteröitymässä Oma Tilini -osiossa.

Oikein mukavia shoppailuhetkiä toivottavat,
CCF tytöt ja pojat

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä
uutuuksistamme ja tarjouksistamme.