Youngblood SKIN Micellar Water with Colloidal Silver 222ml, puhdistus- / kasvovesi

42,90 

Kuvaus

Raikkaan vesimäinen puhdistustuote / kasvovesi kasvojen ja kaulan iholle. 3in1 tuote poistaa vesiliukoisen meikin vaivatta, puhdistaa ihon kertaheitolla ja viimeistelee sen kuten kasvovesi. Misellejä sisältävä puhdistusvesi tarttuu ihon pinnalla olevaan likaan kuin magneetti jättäen jälkeensä raikkaan puhtaan tunteen. Rauhoittavalla kolloidihopealla rikastettu koostumus tekee tuotteesta sopivan mm. herkälle, kuumottavalle ja akneiholle. Lisänä runsaasti luonnon kosteuttavia ja rauhoittavia tehoainesosia, jotka yhdessä tekevät puhdistusrutiinistasi täydellisen!

AKTIIVISINA RAAKA-AINEINA MM:

  • kolloidihopea – poistaa iholta epäpuhtauksia, syväpuhdistaa ja uudistaa ihoa sekä omaa antiseptisia vaikutuksia
  • limepuunkukkauute – rauhoittaa ja puhdistaa ihoa
  • greipinkuoriuute – heleyttää ja napakoittaa ihoa
  • Aloe Veran uute – rauhoittaa, elvyttää ja kosteuttaa ihoa, erinomainen herkälle ja tulehtuneellekin iholle
  • kamomillauute – rauhoittaa ihoa
  • kurkku-uute – lukitsee ihoon runsaasti kosteutta, viilentää ja laskee turvotusta
  • hyaluronihappo – kosteuttaa, silottaa ja kiinteyttää ihoa

KÄYTTÖ: Kaada tuotetta vanulappuun. Sivele vanulla koko kasvot ja kaulan. Kostuta aina uusi lappu, kunnes vanulappuun ei enää jää iholta mitään ja iho tuntuu puhtaalta. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai sarjan Nourishing Cleansing Oil:n jälkeen. Viimeistele iho tehoseerumilla ja kasvovoiteella / -öljyllä.

 

YOUNGBLOOD:n ihonhoitotuotteissa avainasemassa on termi ”clean beauty”. Tarkkaan harkituissa koostumuksissa käytetään vain parhaita ainesosia ja minimoidaan ihoa mahdollisesti ärsyttävät tekijät. Luonnon raaka-ainepitoisuus maksimoidaan samalla säilyttäen sarjalle tunnusomainen, luksusmainen käyttökokemus. Tuotteet ovat oivallisia kaikille ihotyypeille, myös ongelmaihoille. Jo 1990-luvulla alkanut tiivis yhteistyö dermatologien ja plastiikkakirurgien kanssa puoltaa sekä sarjan ihonhoito- että värikosmetiikkatuotteiden olevan turvallinen vaihtoehto erilaisten kauneusoperaatioiden jälkeen käytettäviksi.

YOUNGBLOOD no-no-list: eläinperäiset ainesosat, palmuöljy, lisätyt hajusteet, synteettiset väri- & säilöntäaineet, parabeenit, sulfaatit, mineraaliöljy, vaseliini, keinotekoinen taikapähkinän uute, gluteiini, lanoliini, talkki, urea, triklosaani, triklokarbaani, Isopropyl Myristate, Isopropyl palmitate, Oxybenzone, alumiinijohdannaiset, BHT (Butylated Hydroxytoluene), PVP/VA Copolymer, BHA (Anisole), Octinoxate, Stearalkonium Chloride