Erno Laszlo Hydra-Therapy Cleansing Oil, puhdistusöljy kuivalle iholle

69,50 

Kuvaus

ERNO LASZLON KULTTITUOTE
Kosteuttavilla ainesosilla ladattu öljy puhdistaa kasvoilta meikin, lian ja epäpuhtaudet vaivatta. Kevytkoostumuksinen öljy palauttaa iholle sen kosteustasapainon ja ravitsee jo pesun aikana. Öljy vaahtoutuu kevyesti veden kanssa ja jättää iholle pehmeän ja virkistetyn tunteen.

– Avokado-, jojoba-, aprikoosi- ja seesaminsiemenöljyt yhdessä ravitsevat ja hoitavat ihoa
– Viinirypäleensiemenöljy taistelee huokosia tukkivia toksiineja ja bakteereja vastaan sekä supistaa laajentuneita huokosia
– Porkkanauute sisältää runsaasti beetakaroteenia, joka on luonnon antioksidantti ja jonka elimistö muuttaa tarpeen mukaan A-vitamiiniksi. A-vitamiini edistää mm. ihon normaalia toimintaa ja auttaa sitä uudistumaan.
– Ruusu-uute sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, jotka suojaavat ihoa ja ovat mukana taistelussa ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan.

Sopii erinomaisesti kuivalle-, pintakuivalle ja myös muuntyyppiselle kosteusköyhälle iholle.

KÄYTTÖ: Levitä kostutetulle kasvojen ja kaulan iholle pyörivin liikkein. Huuhtele lämpimällä vedellä. Lisää puhdistusrutiiniisi puhdistusöljyn käytön jälkeen sarjan Phelityl Cleansing Bar -kasvosaippua.

ERNO LASZLON KAKSIVAIHEINEN PUHDISTUSRUTIINI (puhdistusöljy+palasaippua) maksimoi jokapäiväisen puhdistuksen tehon. Tuplapuhdistuksella edesautat myös hoitotuotteiden aktiiviaineiden imeytymistä ihoon paremmin.