Erno Laszlo White Marble Bright Face Mask, ihoa vaalentava naamiopakkaus

96,50 

Kuvaus

Koe Erno Laszlon Manhattanilla sijaitsevan luksushoitolan kirkastava kasvohoito kotonasi! Kaksivaiheinen hoitonaamio sisältää mm. runsaasti ihoa kirkastavaa C-vitamiinia ja vaalentavaa lakritsiuutetta.

Pakkauksessa on neljä kasvonaamiota, joiden raaka-aineet aktivoidaan itse kotona sekoittamalla. Tällöin naamioiden tehoaineet ovat aina parhaimmillaan.

– Sarjan antioksidanttirikas sitruskompleksi kirkastaa ja rauhoittaa ihoa
– Nanokapseloitu LumiWhite Complex vaalentaa iho välittömästi, ja sen kapseloitu koostumus vapautaa tehoainetta iholle pitemmän aikaa
– Kosteuttavat aktivaattorit imeyttävät ihoon runsaasti kosteutta ja vapauttavat sitä pitkäkestoisesti ihoon
– Lakritsinjuuriuute kirkastuksen lisäksi myös rauhoittaa ihoa
– Leväuute on erittäin antioksidantti- ja mineraalirikasta, ja se palauttaa iholle kiinteyttä ja auttaa selkeyttämään kasvonpiirteitä

KÄYTTÖ: Sekoita pussin 1 neste ja pussin 2 jauhe keskenään pienessä astiassa ja sekoita voimakkaasti 45 sekunnin ajan. Levitä naamio kasvoille pakkauksessa mukana tulevalla spaattelilla. Anna vaikuttaa 15 – 20 minuuttia ja irrota peel off – naamio kasvoilta hiusrajasta alaspäin rullaamalla.

Maksimaaliset hoitotulokset saavuttaaksesi käytä muita saman sarjan kirkastavia White Marble -tuotteita sekä ihotyypillesi sopivia kosteusvoiteita.