NailsInc Manicure Me manikyyripakkaus 4x14ml

67,90 

SKU: 129584-1 Kategoriat: , , , , ,
Kuvaus

Kätevässä pakkauksessa kaikki, mitä tarvitset manikyyriin!

– NAILKALE BASE COAT – SUPERFOODIA KYNSILLE
Aluslakka, joka pohjustaa värilakan ja tarjoaa kynnelle suojaa. Tuote tasoittaa kynnen luonnollista sävyä ja vahvistaa kynttä sopivasti ja edesauttaa sen luonnollista kasvua. Kuivuu nopeasti. Tuotteen sisältämä lehtikaaliuute on todellinen superfood kynsille, sillä se sisältää luontaisesti runsaasti kalsiumia. Mukana koostumuksessa myös aloe veraa, sitruunaa, ginsengiä, granaattiomena- ja viinirypäleöljyä sekä A-, C-, E-, F- ja H-vitamiineja.

– 45 SECOND TOP COAT
Sarjan bestseller – päällyslakka, joka on rikastettu ylellisellä kaviaariuutteella. Lakka jättää kynnelle kostean näköisen pinnan, joka on huippukiiltävä – kuin geelikynsi salongissa tehtynä! Erittäin nopeasti kuivuva koostumus, vain 45 sekuntia ja lakkaus on valmis. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, phtalaatteja, synteettisiä tuoksuaineita, GMO:ta tai triklosaania

– SUPERFOOD REPAIR OIL
Täydellinen tuote kynsien ja kynsinauhojen ylläpitämiseen kauniina ja kestävinä. Tukee kynnen luonnollista kasvua ja hoitaa. Ainutlaatuinen yhdistelmä manteli-, argan- ja ruusunmarjaöljyjä, joista ensimmäinen vahvistaa kynsiä ja sisältää runsaasti A-vitamiinia ja muut ravitsevat ja lukitsevat kynsiin ja kynsinauhoihin kosteutta ja ravinteita.

– Gel Effect kynsilakka sävyssä Mayfair Lane – klassinen vaalea roosa