T-LAB Aura Oil Elixir Superior, hiuksiin jätettävä hoitoaine

39,50 

SKU: VTH0274 Kategoriat: , ,
Kuvaus

Hiuksen ja hiuspohjan luksus hoitoa ja orgaanista hyvinvointia. Aura Oil on todellinen hemmotteluhoito hiuksille, iholle ja aisteille. Hiuksiin jätettävä hoitoaine kaikille hiuksille, jotka tarvitsevat syväkosteutusta. Levitä pieni määrä tuotetta hiusten pituuksiin ja latvoihin. Voit myös sekoittaa muutaman tipan tuotetta Aura Oil Leave-In Creamin mukaan. Jatka hiusten muotoilua haluamallasi tavalla.

————————–
T-LAB Professional nyt Suomessa! 25 vuotta sitten perustettu, aidosti eksklusiivinen hiustenhoitosarja, jossa raaka-aineet ja aisteja hivelevät koostumukset ovat olleet fokuksessa.
97% luonnon raaka-aineista valmistetut sulfaatittomat shampoot ja hoitoaineet ovat korkealaatuisia ja hinta yllättää positiivisesti.

Kahdeksan tuotelinjaa, joilla ratkotaan eri hiustyyppien ongelmia ja saavutetaan todellisia tuloksia. Innovatiiviset hoitotuotteet
antavat hiuksille tuuheutta, käsittelynkestoa ja kiiltoa. Monikäyttöisillä muotoilutuotteilla on hoitavia ominaisuuksia ja ylelliset
pakkaukset ja tuoksut viimeistelevät kokonaisuuden.

T-LAB -laboratorion innovaatio on luonnonraaka-aineiden yhdiste UNC, eli Unique Natural Complex. Yhdisteessä on käytetty mm. macadamia- ja jojobaöljyjä, kaviaariuutetta, orkidea-, manteli- ja monoimaitoja, kollageeniuutetta, kashmirproteiinia ja ruusuöljyä. Jokainen tuote sisältää tätä yhdistettä muiden arvokkaiden luonnonraaka-aineiden lisäksi.