THE WATER BRAND Tropica eau de parfym 50ml, vesipohjainen tuoksu

99,90 

Kuvaus

KUN VESI MUUTTUU TUOKSUKSI

GREIPPI – ANANAS – ARABIANJASMIINI – KOOKOSPÄHKINÄ – AMBRA – MYSKI – VANILJA

Tropica on elämäniloinen ja hedelmäinen tuoksu, joka vie ajatukset lämpimään kesäpäivään.
Ensituoksussa raikasta greippiä ja pehmeää ananasta. Sydäntuoksun lämpimät kukkaisat vivahteet tulevat jasmiininkukasta ja kookoksesta. Viettelevät vanilja ja santelipuu tekevät tästä tuoksusta iholla kestävän ja vivaihtekkaan. Tunnet olosi vastuttamattomaksi.

 

”Kun mietimme, mitä hajuvetemme sisältää, on varmasti ensimmäinen ajatus alkoholi ja öljyt. Varmastikaan se ei ole vesi.

Huomasin vuosien mittaan, että alkoholipohjaisia tuoksuja käyttäessäni ihoni oli kuiva ja epämiellyttävän tuntuinen. Matkani parfyymien maailmassa alkoi high-end tuoksuvalmistajalla työskennellessäni Lähi-Idässä. Hämmästyin tuoksujen syvästä juurtumisesta yhteiskuntaan ja niiden uniikin monitahoisista ja valloittavista koostumuksista, usein ilman alkoholia. Kotiin palattuani etsin vastaavia markkinoilta, enkä löytänyt mitään.

The Water Brand syntyi vuonna 2021 ja on aivan uusi tapa valmistaa tuoksuja. Halusin vastata kuluttajien toiveisiin tuoksusta, jonka koostumus olisi hellävarainen niin iholle kuin hiuksillekin. Lisäksi halusin vangita pulloihin vastustamattomia tuoksuelämyksiä, niin naisille kuin miehille.”

Audrey Limbioul – THE WATER BRAND:n perustaja