Tweezerman Clear Skin Microderm Tool, mikrohiontaväline kotikäyttöön

31,90 

SKU: 1027-R Kategoriat: , ,
Kuvaus

UUTUUS! Innovatiivinen kasvojen mikrohiontaväline kotikäyttöön

Turvallisesti ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa poistava väline helpottaa ja ennaltaehkäisee ihon tukkeumia paljastaen kasvoille uuden, heleämmän ilmeen jo ensimmäisellä käyttökerralla. Erinomainen kaikille ihotyypeille sameuden ja tukkeutuneisuuden tunteen taltuttamiseksi. Ei suositella ärtyneelle tai aktiivisessa vaiheessa olevalle akneiholle.

Mikrohionta edesauttaa ihonhoitotuotteiden tehoaineiden parempaa imeytymistä sekä tukee ihon luonnollista uudistumisprosessia.

Käytetään kasvojen ja kaulan alueelle välttäen herkkää silmän- ja huultenympärysihoa sekä kulmakarvojen alaosaa.  Pakkauksessa mukana säilytyspussukka.

KÄYTTÖ: Käytetään vain ehjälle ja terveelle iholle korkeintaan kerran viikossa ihotyypistä riippuen. Puhdista väline ennen käyttöä  kuumalla vedellä ja/tai kasvosaippualla ja kuivaa huolellisesti.  Voit myös käyttää alkoholia viimeistelemään välineen puhdistuksen.

Puhdista kasvot ja taputtele kuivaksi. Kiristä ihoa hieman toisella kädellä ja ota välineestä kiinni etusormella ja peukalolla. Paina laattaa kevyesti ihoon ja vedä lyhyitä, hitaita vetoja alaspäin. Vältä kasvojen herkimpiä alueita.

Puhdista väline käytön jälkeen samalla tavalla kuin ennen käyttöä – väline on henkilökohtainen.