Youngblood Meet Your Match Kit LIQUID Fair, mineraalimeikkien kokeilupakkaus

40,90 

SKU: 093161 Kategoriat: , , , ,
Kuvaus

Ylellisessä pakkauksessa 4kpl nestemäistä mineraalimeikkivoidetta sävyissä Ivory, Bisque, Pebble ja Shell (3,5ml) sekä Light-sävyinen kiinnityspuuteri (0,7g)
Löydä itsellesi juuri oikean sävyinen meikkivoide tällä upealla pakkauksella.

LIQUID MINERAL FOUNDATION: Anti-aging mineraalimeikkivoide, jossa yhdistyvät meikkivoiteen, puuterin ja peitevärin ominaisuudet.Tuotteen ainutlaatuinen anti-aging koostumus hoitaa ihoa samalla heijastaen valoa ja häivyttäen juonteita. Mineraalirikasta syvänmeren vettä sisältävä tuote on erinomainen pintakuivalle, normaalille, kuivalle ja sekaiholle. Peittää tehokkaasti punaisuutta ja ihon pieniä väriviheitä ja epätäydellisyyksiä.

KÄYTTÖ: Paras tulos saavutetaan käyttämällä Youngblood Liquid Foundation-sivellintä. Levitetään todella vähän ja ohuelti. Ota pumppaus tuotetta kädensedälle ja ota pieni määrä kerrallaan siveltimeen. Levittäessä käytä edestakaista ristikkäistekniikkaa, jolloin pinnasta tulee tasainen.

LOOSE RICE SETTING POWDER: Uskomattoman kevyt jauhepuuteri, jossa mineraalit yhdistyvät riisitärkkelykseen. Käytetään pohjustustuotteena meikkivoiteen alla häivyttämään ihohuokosia ja värivirheitä. Meikin päälle levitettynä hillitsee kiiltoa ja antaa mattapinnan. Voidaan myös käyttää aivan tavallisen jauhepuuterin tapaan. LIGHT on vaalea ja iholla lähes väritön.

YOUNGBLOOD ANTAA MEILLE KAIKILLE MAHDOLLISUUDEN VIRHEETTÖMÄÄN IHOON!
Tuotteiden mineraalikoostumus on erittäin korkea ja useissa tuotteissa jopa 100%.
Mineraalien pigmentit ovat luonnollisia, niillä on ainutlaatuinen peittokyky ja ne näyttävät iholla upeilta. Mineraalit takaavat kestävän meikin ja mikä parasta, ne antavat ihon HENGITTÄÄ ja samalla HOITAVAT ihoa.
Sarjan värisävyt ovat luonnollisia ja pohjoismaiselle, vaalealle iholle löytyy paljon vaihtoehtoja.

Sarja on käynyt läpi ALLERGIA-, IHO- ja ASTMALIITON tutkimukset ja soveltuu todistetusti herkimmällekin iholle ja erityisen hyvin ongelmaihoille, kuten aknen, couperosan ja ruusufinnin hoitoon.