Out of Stock

Youngblood Natural Mineral Foundation, mineraalimeikkipohja

65,00 

Kuvaus

100% TÄYSMINERAALImeikkipohja, jossa yhdistyvät meikkivoiteen, peitevärin ja puuterin ominaisuudet.
16 sävystä löydät itsellesi juuri oikean ja sävyjä voi myös sekoitella keskenään helposti.
Koostumus sulautuu ihoon täydellisesti asetettaessa lämpimälle iholle. Tämä puuteri HOITAA IHOA, käy herkistyneille ja peittää mm. couperosan, aknen ja pigmenttitummentumat vaivatta. Koko meikki heijastaa valoa kauniisti häivyttäen juonteita, ja sopii siksi kaikenikäisille. Yksi rasia riittää jokaipäiväiseen meikkiin noin 6 KUUKAUDEKSI!
– 100% VEGAANINEN TUOTE –

KÄYTTÖ: Kopauta puuteria hieman rasian kanteen ja levitä kasvoille pyörivin liikkein valitsemallasi YOUNGLOOD-siveltimellä (Small Kabuki / Ultimate Foundation Brush / Powder Brush). Voit myös sekoittaa muita jauhemaisia tuotteita keskenään, niin meikkipohjien sävyjä kuin vaikka poskipunaakin.

YOUNGBLOOD ANTAA MEILLE KAIKILLE MAHDOLLISUUDEN VIRHEETTÖMÄÄN IHOON!
Tuotteiden mineraalikoostumus on erittäin korkea ja useissa tuotteissa jopa 100%.
Mineraalien pigmentit ovat luonnollisia, niillä on ainutlaatuinen peittokyky ja ne näyttävät iholla upeilta. Mineraalit takaavat kestävän meikin ja mikä parasta, ne antavat ihon HENGITTÄÄ ja samalla HOITAVAT ihoa.
Sarjan värisävyt ovat luonnollisia ja pohjoismaiselle, vaalealle iholle löytyy paljon vaihtoehtoja.

Sarja on käynyt läpi ALLERGIA-, IHO- ja ASTMALIITON tutkimukset ja soveltuu todistetusti herkimmällekin iholle ja erityisen hyvin ongelmaihoille, kuten aknen, couperosan ja ruusufinnin hoitoon.