Ale!

Caudalie Vinopure Skin Perfecting Matifying Fluid, kevyt hoitovoide

33,00 

Kuvaus

Uutuusinnovaatio – luonnosta saatavaa salisyylihappoa aikuiselle ongelmaiholle!
24h kosteuttava hoitovoide, joka on erinomainen iholle, jolla esiintyy rasvaisuutta sekä joskus yksittäisiä epäpuhtauksia. Voide auttaa pitämään huokoset puhtaina, supistaa niitä, kiitos luonnollisen salisyylihapon. Ruusu-uute rauhoittaa ihoa.

Erinomainen tuote myös miehille kevyen koostumuksensa ansiosta. Viilentää ihoa kevyesti, joka on hyvä ominaisuus parranajon jälkeen. Jättää ihosta mattapintaisen ja ennaltaehkäisee kiiltelyä päivän mittaan.

– Polyfenolit ovat kasvimaailman tehokkaimpia antioksidantteja, joilla hoidetaan ihoa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan neutraloisoimalla niiden vaikutuksia. Tällaisia ovat mm. UV-valo, ilmansaasteet ja stressi. Polyfenoleita saadaan mm. viinirypäleiden siemenistä.
– Ekologinen viinirypälevesi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, sekä on mineraaleista ja antioksidanteista rikasta.

Tiivistetyssä koostumuksessa on 97% kasvikunnasta saatavia raaka-aineita, joista vähintään 10% on luomua
Caudalíe hakee Vinopure-tuotelinjan koostumuksille parhaillaan patenttia

KÄYTTÖ: Aamuin illoin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle, ei silmänympärysiholle. Tehosta vaikutusta käyttämällä saman tuotelinjan Blemish Control Infusion Serumia sekä puhdistustuotteita.

CAU= 0% parabeeneja, mineraaliöljyjä, eläinkunnasta saatavia raaka-aineita, natriumlauryylisulfaattia ja phenoxyetanolia