Miraculum Bakuchiol Intensively Regenerating Face Serum, kasvoseerumi

17,10 

Kuvaus

Tehoseerumi, jonka ohut koostumus imeytyy nopeasti ja jättää ihon miellyttävän kosteutetuksi. Tässä tuotteessa bakuchioluute on yhdistetty C-vitamiiniin, jotka yhdessä kirkastavat ihoa ja tasoittavat sen värisävyä tehokkaasti. 4D hyaluronihappo antaa iholle kestävää kosteutusta ja tekee kasvonpiirteistä täyteläisemmät. Silottaa ihon hienoja juonteita sekä neutralisoi iholla vapaiden radikaalien aiheuttamia vaikutuksia.

Yksi vuoden 2021 lehdistön nimeämistä ihonhoidon HUIPPURAAKA-AINEISTA on bakuchiol. Kasvikunnasta saatava retinoli ei ärsytä ihoa ja soveltuu jopa herkän ihon uudistamiseen ja silottamiseen.
Bakuchiol stimuloi ihossa kollageenin uudistusmisprosessia. Ihon värisävy tasoittuu ja pinnasta tulee sileämpi ja nuorekkaampi. Turvallinen ja tehokas raaka-aine on erinomainen myös pohjoismaiselle couperosa- sekä herkälle iholle.

KÄYTTÖ: Aamuin illoin kasvojen ja kaulan iholle. Tehosta vaikutusta käyttämällä myös BAKUCHIOL-tuotelinjan muita tuotteita: päivä- ja yövoidetta, silmänympärysseerumia sekä kasvovettä ja kuorintaa.