skyn ICELAND Face Lift in a Bag, kasvojenhoitopakkaus

24,00 

Kuvaus

Tekisikö mieli kääntää kellon viisareita taaksepäin? Tarvitseeko muutama hankalan alueen juonne erityishuomiota? Tässä erinomainen pakkaus kasvojen tehokiinteykseen!

Pakkauksessa 2kpl naamiota otsan alueelle, 2 paria naamioita nasolabilaali- (nenänpielet) & marionettijuonteiden (suupielet) hoitoon sekä 2 paria silmänympärysnaamiota.

HYDRO COOL FIRMING FACE GELS:
Nämä peptidejä sisältävät erikoisnaamiot ovat todellinen tehohoito kiinteyttä kaipaavalle kulkijalle. Hydrolisoitu glykoproteiini kiinteyttää ja plumpauttaa ihoa kiinteämmäksi jo muutamassa minuutissa. Geelinaamiolaput edesauttavat tehoaineiden imeytymistä sitoen samalla ihoon runsaasti kosteutta ja antioksidantteja. Asetetaan otsalle ja suunympärysalueelle erikseen.

HYDRO COOL FIRMING EYE GELS:
Silmänympärysnaamiot, jotka jo 10:ssä minuutissa laskevat turvotusta, kirkastavat tummuutta ja silottavat juonteita. Heksapeptidit silottavat ja hydrolisoitu glykoproteiini kiinteyttää ja silottaa. Neidonhiuspuunuute kirkastaa tummaa silmänympärysihoa. C10 koentsyymi suojaa herkkää ihoa.

KÄYTTÖ: Puhdista kasvot huolellisesti. Aseta naamiolaput paikoillee ja anna vaikuttaa vähintään 10 minuuttia ja ota rennosti. Poista laput ja hiero iholle jäänyt tehoaine kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein. Älä huuhtele ihoa, viimeistele skyn ICELAND -kasvovoiteella.