Out of Stock

Youngblood Brow Artiste Kit, kulmienmuotoilupaletti

42,60 64,20 

SKU: 1900X Kategoriat: , , , Tags: , , ,
Kuvaus

Kulmaväripaletti, jossa kaksi puuterimaista kulmaväriä (vaaleampi ja tummempi) ja lisäksi sopivan sävyinen kulmavahanappi. Toinen sävynappi on kesäkäyttöön, kun kulmat ovat vaaleammat. Vaalempaa sävyä voi myös käyttää kulmaluun alle korostamaan ja selkeyttämään kulmien kaarta. Valitse hiustesi sävyyn sointuva sävy.
Paletissa mukana myös pinsetit, kulmaharja ja kannessa peili. Kätevä magneettikiinnitys pitää rasian visusti kiinni laukussakin.

KÄYTTÖ: Ota mukana tulevaan siveltimeen kulmavahaa ja sen jälkeen väriä. Vaha kiinnittää värin ja tekee sitä vedenpitävän.

SÄVYT KUVISSA VASEMMALTA OIKEALLE:
– BLONDE on kaunis värisävy vaaleahiuksiselle. Sopii myös erinomaisesti tuhkanvaalea- ja harmaahiuksisille.
– BRUNETTE keskitummalle ruskeahiuksiselle
– DARK on tummahiuksiselle
– AUBURN on kaunis värisävy punapäille, niin aidoille, kuin vähemmän aidoillekin.
Vinkki! Auburn-paletin punaisilla sävyillä muutat punaiseksi värjättyjen hiusten kontrastia kasvoilla luonnollisemmaksi. Aidoilla punatukilla kun nuo kulmatkin taittavat punaiseen.

YOUNGBLOOD ANTAA MEILLE KAIKILLE MAHDOLLISUUDEN VIRHEETTÖMÄÄN IHOON!
Tuotteiden mineraalikoostumus on erittäin korkea ja useissa tuotteissa jopa 100%.
Mineraalien pigmentit ovat luonnollisia, niillä on ainutlaatuinen peittokyky ja ne näyttävät iholla upeilta. Mineraalit takaavat kestävän meikin ja mikä parasta, ne antavat ihon HENGITTÄÄ ja samalla HOITAVAT ihoa.
Sarjan värisävyt ovat luonnollisia ja pohjoismaiselle, vaalealle iholle löytyy paljon vaihtoehtoja.

Sarja on käynyt läpi ALLERGIA-, IHO- ja ASTMALIITON tutkimukset ja soveltuu todistetusti herkimmällekin iholle ja erityisen hyvin ongelmaihoille, kuten aknen, couperosan ja ruusufinnin hoitoon.