Ale!

Murad Intensive-C® Radiance Peel, kuoriva hedelmähapponaamio

36,00 

Varastossa

Kuvaus

Tiesitkö, että Dr. Murad esitteli vuonna 1989 ensimmäisenä hedelmähapot kosmetiikassa? Nyt yli 30 vuotta jälkeenpäin voimme vain todeta, että olemme päässeet pikälle, kun kuorintaan pystytään yhdistämään samanaikaisesti tehoaineiden imeytys.
Tämän naamion sisältämällä glykolihapolla kuoritaan ihon pinnalta kuivaa ihosolukkoa ja kirkastetaan tummaa pigmenttiä. Samalla iholle imeytetään Dr. Muradin patentoimaa C-vitamiinia, joka heleyttää ihoa erinomaisesti ja taistelee vapaiden radiakaalien aiheuttamia vaurioita vastaan.

Erinomainen tuote iholle, jolla esiintyy pigmenttitummentumia, melasmaa ja/tai aknearpia. Laajentuneet ihohuokoset supistuvat ja pintarakenne tasoittuu jo yhdellä käyttökerralla. Rasvainen iho saa kuulautta, kuiva iho puolestaan kirkastuu ja ottaa vastaan hoitotuotteiden tehoaineet entistäkin paremmin.

KÄYTTÖ: Levitetään puhtaalle kasvojen, kaulan ja decolteen iholle pyörivin liikkein. Erinomainen tuote myös käsien selkämyksien kirkastamiseen. Vaikutusaika vain 10 minuuttia, jonka jälkeen tuote huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Maksimoi hoitotulokset käyttämällä myös muita Environmental Shield – tuotelinjan tuotteita.