Ale!

Murad Pore Extractor Pomegranate Mask, kasvonaamio

21,00 

Varastossa

Kuvaus

Syväpuhdistava tehonaamio mustapäille ja erityisesti rasvaiselle iholle, joka on samalla hoitaa ihoa. Maitohappohelmet puhdistavat ihohuokoset syvältä, samalla kun vulkaaninen savipohja rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä imee liiallista talia itseensä. Antioksidanttinen granaattiomenauute virkistää ihoa. Huomaat muutoksen jo ensimmäisen käyttäkerran jälkeen – ihosta tulee sileä, pehmeä ja raikas.

Elämäntapamme kuluttaa ihon energiaamme ja siitä tulee helposti harmaa ja eloton. Siksi Dr. Murad onkin kehittänyt energisoivan granaattiomenanuutteen, jota löytyy pinkistä Pore Reform -tuotelinjasta. Tuotteet tuovat soluihin tarpeeksi energiaa, jotta ne pystyvät toimimaan optimaalisesti. Päivä päivältä ihohuokoset ovat puhtaammat ja liiallinen talintuotanto tasapainottuu.
– Energizing Pomegranate Complex™ -yhdiste sisältää granaattiomena- ja Artemia Salina-uutteita, jotka tuovat iholleenergiaa ja elinvoimaa. Granaattiomena on tehokas antioksidantti, joka samalla suojaa että hoitaa ihoa.

KÄYTTÖ: Levitä sopivan runsas kerros puhdistetulle iholle keskittyen ongelma-alueisiin. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Kostuta sormenpäät vedellä ja hiero naamiota pyörivin liikkein kasvoilla, jolloin tuote kuorii ihoa. Huuhtele lämpimällä vedellä ja kuivaa. Käytä 2-3 kertaa viikossa ihotyypistä riippuen. Viimeistele iho ihotyypillesi sopivilla Murad -hoitotuotteilla.