T-LAB Air Balance Hair Spray, hiuslakka

34,50 

SKU: VTH0052 Kategoriat: , ,
Kuvaus

Kevyt muotoilulakka, jota voit käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin. Suihke tekee hiuksista joustavat, pehmeät ja hallittavammat, erinomainen pohjustustuote ennen muita muotoilutuotteita. Suihkuta kosteisiin hiuksiin osio osiolta ja muotoile haluamallasi tavalla. Suihkuta kuiviin hiuksiin päivän aikana halutessasi hiuksille muotoiltavuutta ja hallittavuutta.

————————–
T-LAB Professional nyt Suomessa! 25 vuotta sitten perustettu, aidosti eksklusiivinen hiustenhoitosarja, jossa raaka-aineet ja aisteja hivelevät koostumukset ovat olleet fokuksessa.
97% luonnon raaka-aineista valmistetut sulfaatittomat shampoot ja hoitoaineet ovat korkealaatuisia ja hinta yllättää positiivisesti.

Kahdeksan tuotelinjaa, joilla ratkotaan eri hiustyyppien ongelmia ja saavutetaan todellisia tuloksia. Innovatiiviset hoitotuotteet
antavat hiuksille tuuheutta, käsittelynkestoa ja kiiltoa. Monikäyttöisillä muotoilutuotteilla on hoitavia ominaisuuksia ja ylelliset
pakkaukset ja tuoksut viimeistelevät kokonaisuuden.

T-LAB -laboratorion innovaatio on luonnonraaka-aineiden yhdiste UNC, eli Unique Natural Complex. Yhdisteessä on käytetty mm. macadamia- ja jojobaöljyjä, kaviaariuutetta, orkidea-, manteli- ja monoimaitoja, kollageeniuutetta, kashmirproteiinia ja ruusuöljyä. Jokainen tuote sisältää tätä yhdistettä muiden arvokkaiden luonnonraaka-aineiden lisäksi.